Kiút a káoszból

Intenzív 3 hónapos személyre szabott program, mely végére új lehetőségekkel és egy motiváló, kézzelfogható stratégiával leszel gazdagabb. Ezáltal a fárasztó, demotiváló munkád, vállalkozásod számodra ideálissá tudod alakítani.

„Ha el sem kezded, akkor biztosan nem fog sikerülni.” – Seth Godin

Neked is az alábbi gondolatok okoznak álmatlan éjszakákat már egy jó ideje?

 • Tudod magadról, hogy képes vagy kiemelkedő munkát végezni, hogy jó szakember, vagy vezető vagy, de ideje már azt érzed, hogy túl nagy erőfeszítést igényel az, ami régebben öröm volt. ​
 • Fogalmad sincs, hogy min kellene változtatnod ahhoz, hogy jobban érezd magad a munkádban.
 • Úgy érzed nem vagy a helyeden, de nem tudod merre indulj el.


Létezik arra megoldás, hogy jobban érezd magad az életed egyik legfontosabb időtöltésében: a munkádban.

Tudok segíteni. Én is bejártam ezt az utat.

Szeretnéd, ha

 • a tapasztalatot és tudást úgy használhatnád a munkádban, vagy a vállalkozásodban, hogy ne fogyjon el közben az energiád és a lelkesedésed?
 • jól érezhetnéd magad akkor, amikor dolgozol, miközben sikerélményeket és kiteljesedést élsz meg abban, amit csinálsz?
 • maradna időd az életed többi fontos részére is?

Az első lépés a tisztánlátás.

Ez a program abban segít, hogy legyen egy tiszta képed az általad ideálisnak tartott munkáról vagy vállalkozásról, hogy ráláss az alapvető erőforrásaidra, és hogy találj néhány egyértelmű lépést, amelyek segítenek elindulni az általad vágyott irányba.

 

A 3 hónapos program során ilyen eredményekre számíthatsz:

 • Lesz egy tiszta képed arról, hogy mi lenne a számodra ideális munka, amiben értelmet találsz, és hogy hogy változtass azon, ahogy dolgozol, akár alkalmazott, akár vállalkozó vagy.
 • Megismered az alapvető erőforrásaid, és hogy hogyan használd ezeket tudatosan, hogy a munkád kevesebb erőfeszítést igényeljen és több örömöt nyújtson.
 • A reménytelenség érzéséből ki fogsz mozdulni a cselekvés felé.
 • Lesz egy prioritás listád, hogy mivel kell legelőször foglalkoznod, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a választott célhoz eljuss.
 • Új lehetőségeket fogsz látni a hosszú távú céljaid tekintetében, és meglesznek az első lépéseid az elérésükhöz.
 • Segítséget ahhoz, hogy felelősségteljesen kitarts a terveid mellett.
 • Magabiztosabb leszel, és végre lesz energiád ahhoz, hogy meghozd a legfontosabb döntéseket, meghúzd a szükséges határokat, hogy meg tudj kezdeni egy izgalmas utazást ahhoz az életstílushoz, amit magadnak szeretnél.
 • Folyamatos támogatásra a program ideje alatt.

Az általad kitűzött cél alapján, figyelembevéve a tapasztalataidat és a jelenlegi helyzeted, közösen fogunk megalkotni egy személyre szabott tervet, amin a 3 hónap alatt dolgozunk. Sokszor foglak kizökkenteni a komfortzónádból, hogy észre tudj venni új lehetőségeket, de közben végig ott leszek és támogatlak, hogy ezekre megfelelő stratégiát tudj építeni.

A közös munkánk során nem csak coachként támogatlak, hanem mindazzal a tapasztalatommal, amit munkavállalóként különböző nemzetközi és magyar vállalatoknál szereztem, illetve vezetőként és vállalkozóként. Van abban is gyakorlatom, hogy hogy alakítsam a munkámat olyanná, ami passzol az életstílusomhoz és a kalandvágyamhoz.  

Néhányan, akik már változtattak

"Már az első találkozásnál éreztem a másik emberre irányuló nagybetűs figyelmet és tiszteletet, magam is meglepődtem a beszélgetés közben kavargó emlékek, érzések felszínre törésétől. Nagyszerű versek, tinédzserkori fogadalmak, különleges találkozások hangulata idéződött fel ismét a rövid, mindennapos üzleti megbeszélés alatt.

Akkor még nem tudtam Éváról, hogy coach, nem tudtam, hogy tapasztalt vállalkozó… és hogy hamarosan nekem is segíteni fog visszatérni saját hiteles utamra. Ha fontos Neked, hogy belül mindig az akarat és a képzelőerő, a jókedv és a kalandvágy győzedelmeskedjen, jó helyen jársz…”

M. Csizmadia Katalin, Moha Ház ügyvezető

“Azért fordultam coachhoz, mert tanácstalan voltam karrieremmel, magammal kapcsolatosan. A coaching segített abban, hogy erősségeimet előtérbe helyezzem és azokra összpontosítva keressem az utat. A folyamat alatt nagyon tetszett Éva hozzáállása, valódi összpontosítása a céljaimmal kapcsolatosan. A folyamat végére előtérbe helyeztük az erősségeimet, és jobban éreztem magam minden beszélgetés után. Több lett a lelkesedésem, hogy belekezdjek dolgokba. A coach nagyon felkészült, összpontosított a különböző témákra, tetszett az összefoglalás minden szekció végén.”

KRISZTINA T.SZ., Barcelona

Mit tartalmaz a 3 hónapos program?

 • Személyre szabott intenzív támogatás 3 hónapon keresztül
 • 6 x 60 perces coaching ülés Skypeon (vagy hasonló online felületen)
 • A 3 hónap alatt rendszeres email támogatás, melyben megduplázza a folyamat eredményességét.
 • Személyre szabott feladatok, melyek gyakorlati lépésekkel visznek közelebb a célodhoz.
 • Világszerte népszerű és az üzleti életben látványos eredményeket hozó módszer, mely egy életre megváltoztatja azt, ahogy a saját kihívásaidat kezeled.

Néhány jel arra, hogy ez a program Neked való

 • Egy ideje már toporogsz egy helyben, érzed, hogy jó lenne valamin változtatni, de még nem tudod hogy kezdj neki.
 • Nagyon szeretnél több örömöt, és sikerélményt a napi munkádban, akár nagyvállalatnál dolgozol, akár saját vállalkozásod van.
 • Tisztában vagy azzal, hogy nem másoktól jön a megoldás.

A 3 hónapos program díja

160.000 Ft

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN