40 FÖLÖTT KITELJESEDVE – Inspiráló történetek nőktől nőknek

 

4 napos program gyönyörű környezetben ahol új történetet írsz saját magadnak megújulásról, új kalandokról, régi álmok megvalósításáról, énidőről és a teljesség lehetőségeiről.   

Csákberényben találkozunk!
2019. szeptember 9-12. 

KEDVEZMÉNYES ÁR MÁJUS 25-IG! NE MARADJ LE

 

Még ennyi időd van, hogy jelentkezz 2019. május 25.-ig:

nap
óra
perc
másodperc

40 év eltelt. Felnőttek a gyerekek, vagy nemsokára fel fognak, elértél a karriered csúcsára, vagy sem, közben kiégtél, vagy sem, elváltál, vagy sem, boldog vagy, vagy sem.

Mit szeretnél, milyen legyen a következő 40 éved? Milyen történetet mesélnél majd szívesen az unokáidnak, barátoknak a most következő éveidről?

Egy olyan 4 napos programra invitálunk sok szeretettel, ami nőkről szól, nőknek. Nők mesélik el a történeteiket, akik 40 fölött már, de felálltak kemény helyzetekből, és teremtettek új kereteket, amiben kiteljesednek.

A programot Charles Dickens egyik leszármazottja, Catherine története inspirálta, aki Budapesttől 80 km-re vezet egy gyönyörű vidéki birtokot. Ő maga is velünk lesz, és mesélni fog karib-tengeri álmáról, amit 100 elküldött postai levél következtében megvalósított, súlyos betegségről, veszteségről, méltán népszerű birtokáról, és 52 évesen megtalált új szerelméről.

Ez egy olyan program lesz, ahol gyönyörű környezetben új történetet írsz saját magadnak megújulásról, új kalandokról, régi álmok megvalósításáról, énidőről és a teljesség lehetőségeiről.   

Amit a 4 napra kínálunk

(aztán alakítjuk mindenki igényéhez, hogy a tanulást maximalizáljuk)

 

1. nap - A biztonság tere

Megérkezés, ismerkedés, kapcsolódás, ráhangolódás a következő napokra. Este közös főzés séf Eszti társaságában, aki mesél nekünk a saját történetéről, hogy kezdett el mindent megváltoztatni az életében, aminek része az is, hogy ma már 80%-ban növényi alapú ételeket készít. Ezen az estén elkezdjük azokat a beszélgetéseket, amik számítanak.

2. nap - Történetek, amelyeket érdemes mesélni

Ezen a napon fókuszban mindaz a régi történet, ami akadályozza a kiteljesedést, és mindaz az új, ami helyette lesz. Catherine Dickens történetén keresztül új muníciót kapsz az újratervezéshez, aki súlyos betegség után, sikeres vállalkozóként, új szerelemmel mutat inspiráló példát. Délután közös mély és vidám beszélgetések, szabadidő, medencézés, séta a szőlőhegyen.

3. nap - Igazából bátorság

Mi van már meg és kell még ahhoz, hogy a vágyott történet valósággá váljon? Egy izgalmas program révén segítünk kilépni a megszokott kényelemből, hogy kitold a határaidat és képes legyél lépni akkor is, ha félsz. Este borkóstoló és vacsora egy helyi borász vezetésével, hogy megünnepeljük az aznapi sikereinket.

4. nap – Tettre készen egy új történetre

Ahhoz, hogy az új célod megvalósuljon, kell egy jó terv, amelyben apró lépésekben látod, hogy mikor, mit fogsz tenni. Segítünk, hogy ez a terv olyan legyen, ami örömmel tölt el és amiről elhiszed, hogy megvalósítható. Búcsúebéd.

Mivel leszel gazdagabb a program végére?

 

  • Megerősödsz a már ismert erőforrásaidban és felfedezel eddig rejtett erősségeket, képességeket.
  • Új, inspiráló célokat találsz a következő éveidre, munka, vállalkozás, család, hobbi, személyes fejlődés vagy életstílus tekintetében.
  • Újakra cseréled a régi, energiát felemésztő történeteidet.
  • Megérted, hogy miért fontos a minőségi énidő és kitaláljuk, hogy hogy iktasd be a mindennapokban.
  • Új helyzetekben próbálod ki magad, melyek által nő az önbizalmad és a belső biztonságod.
  • Együtt töltöd ezt a 4 napot többek között Charles Dickens leszármazottjával, Catherine-el, aki a tulajdonosa ennek a csodás vidéki birtoknak, ahol leszünk és izgalmas, inspiráló történetei vannak megújulásról, új célokról.
  • Megismered mások történeteit, hogy megérezd nem vagy egyedül.
  • Támogató közösséget találsz, akik segítenek abban, hogy még több lehetőséget fedezz fel.
  • Gyönyörű környezetben, a Vértes déli lejtőin töltesz néhány napot.
  • Finom ételekkel, italokkal, izgalmas programokkal és új energiákkal töltöd fel magad.
Ha az életünk azzal telik, hogy azt várjuk, hogy tökéletesek és golyóállóak legyünk, mielőtt belépnénk a küzdelmek arénájába, végső soron folyamatosan olyan kapcsolatokat és lehetőségeket áldozunk fel, amelyekből talán soha nem adódik több az életben.
- Brené Brown


Praktikus információk

  

Helyszín

A Catherine’s Cottages a Vértes déli lejtőin, Budapesttől egy órányi távolságra, egy kis birtokon egy csokornyi átalakított présházból áll. https://catherinesvineyardcottages.com

A birtok házaiban keveredik a Karib-tengeri, a francia, a magyar stílus, és sokszor olyan, mintha maga a Provence-i vidék költözött volna ide.

A házak teljesen felszereltek, és a birtokon 2 medence is található, méretük 8m x 5m.

(A házak eltérő méretűek, és eltérő szobaszámmal rendelkeznek. Egyes házakban a kétágyas elhelyezés nagyméretű franciaágyat jelent). 

Étkezések

Naponta finom és egészséges reggeli, ebéd, vacsora, napközben kávé, tea, házi limonádé és bodzaszörp, első este közös főzés Eszti séffel, utolsó este borkóstolóval összekötött vacsora egy környékbeli pincében. Az ellátás érkezés napján vacsorától utolsó nap ebédig tart.

Jelentkezési határidő

2019. május 25.

Létszám

A program min. 10, maximum 18 résztvevő esetén kerül megtartásra.

Részvételi feltételek

JELENTKEZÉS:

A programon való részvételt akkor tudjuk garantálni, ha a teljes részvételi díj beérkezett bankszámlánkra. A jelentkezést és a telefonos beszélgetést követően a részvételi díjról elektronikus számlát küldünk, mely összegét a megadott bankszámlára kérjük átutalni az alábbiak szerint:
– A választott elhelyezéshez kapcsolódó programár 50%-a fizetendő regisztrációkor, legkésőbb 2019. május 25.-ig.

– A fennmaradó 50% 2019. július 9.-ig fizetendő.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
Lemondást emailben tudunk elfogadni.

Amennyiben a részvétel a program kezdete előtt:
– 2019. május 25.-ig kerül lemondásra, úgy az költségmentesen lemondható,
– 2019. május 26.-tól történő lemondás esetén a teljes részvételi díj 10%-a,
– 2019. július 9.-tól történő lemondás esetén a teljes részvételi díj 50%-a,
– 2019. augusztus 9.-től történő lemondás esetén a teljes részvételi díj 0%-a kerül visszatérítésre.

 

A program minimum 10 résztvevő esetén kerül megrendezésre. Amennyiben a jelentkezők száma a program kezdete előtt 30 nappal nem érte el a szükséges minimum létszámot, úgy új időpontot jelölünk meg, vagy az addig befizetett díjat teljes egészében visszatérítjük.
A fenti lemondási feltételek a Catherine’s Cottages szállásadó csoportos foglalásra érvényes lemondási feltételeit is tükrözik.

Akik a programot vezetik és a tanulást elősegítik

TORNALLYAY ÉVA

Tornallyay Éva, idegenforgalmi közgazdász, üzleti és vezetőfejlesztő coach, transzformációs team coach, a Kalangu Coaching alapítója, világutazó vagyok.
Nyugat Afrikában nőttem fel, angol nyelvterületen, éltem Barcelonában és Londonban. 20+ évet töltöttem el a nemzetközi turizmusban, 15+ évet vállalkozóként, vezetőként és cégtulajdonosként. 20+ év üzletfejlesztés, szolgáltatás, nemzetközi kapcsolatok, piacfejlesztés, csapatfejlesztés és stratégiai tervezés területén szerzett tapasztalat és a világ 60 országával létrejött eredményes üzleti tárgyalás után, 45 évesen váltottam. Ki voltam égve, és fogalmam sem volt, hogy merre tovább. Akkor költöztem Barcelonába, ahol egy pár hónapnyi termékeny üresség után döntöttem úgy, hogy coachként folytatom a munkámat, mert így továbbra is emberekkel dolgozhatok. Az a célom, hogy minél több embernek segítsek kapcsolatba kerülni saját kiválóságával és tehetségével, hogy merjék meghozni azokat a döntéseket, melyek által elégedettebbek és boldogabbak lesznek a munkájukban. Ezáltal több energia és idő marad az életük többi részére is.

TERJÉKI JUDIT

Szervezetfejlesztő, HR tanácsadó, cselekvésorientált csoportos coach és tréner vagyok. Közgazdász végzettségemmel közel 20 évet dolgoztam különböző vállalati (termelő – General Electric, Berwin Ruhagyár, kereskedelmi, illetve banki, szolgáltató) HR pozíciókban. Ezen tudásommal és 14 év vezetői tapasztalattal lettem szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner és cselekvésorientált csoportos (Watson) coach. Sikereimet mindig csapatban értem el, hiszek a közösség erejében, az együtt gondolkodásban, a közös munkában. Számomra a legfontosabb a profi munkavégzés, az őszinteség és a partneri együttműködés. Misszióm: Együtt cselekedni és alkotni, a tudásomat átadni, tanítani. 2003-ban váltottam és léptem ki a nagyvállalati alkalmazotti világból. 2014-re alakítottam ki a szabadúszó létnek azt a ritmusát, amelyben most jól érzem magam. Olyan munkákat végzek, amelyekkel a személyes missziómat tudom megvalósítani és mellette van időm önmagamra, a barátaimra, a családomra és két fantasztikus unokámra. Hiszem, hogy ez az egyensúly fenntartható. Rengeteget tanultam és nagyon sok segítséget, támogatást kaptam ezen az úton. Szívesen osztom meg, és adom tovább amit tanultam és kaptam, és örömmel várom, hogy én is inspirálódjak a Ti történeteitek által!

RéSZVÉTELI DÍJ

Ha 2019. május 25.-ig jelentkezel:

Kétágyas szobában: helyett 159.000 Ft/fő

Egyágyas szobában: helyett 189.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza a teljes programot, a szállást, a felsorolt ellátással. Egyéb költségeket, utazást nem tartalmaz.


Ha kérdésed van, akkor kérlek írj az evat@kalangu.net email címre! Kérdéseidet várjuk szeretettel.

Még ennyi időd van, hogy jelentkezz 2019. május 25.-ig:

nap
óra
perc
másodperc
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN