ITT AZ IDŐ, HOGY ÚJRA NAGYSZERŰ MUNKÁT VÉGEZZ, OLYAT AMIT ÉLVEZEL, ÉS AMINEK VAN SZÁMODRA ÉRTELME.

Akár a jelenlegi munkádon szeretnél változtatni, vagy új irányba lépnél,  esetleg álmaid vállalkozását építenéd fel, segítek abban, hogy megtaláld a saját legjobb lehetőségeidet.

Ismerem azt, hogy milyen elismert és eredményes szakemberként dolgozni, majd elfáradni és kilátástalanná válni.

Mindennap egy végtelen feladatlistával kezdeni, majd frusztráltan és kimerülve zárni a napot, miközben a listán még több minden van, mint reggel.

Azt érezni, hogy az élet csak úgy elrohan melletted és mintha a szórakozásra, magánéletre sosem lenne elég idő.

Mindennap feltenni magadnak azt a kérdést, hogy ennyi lenne az élet? Egy klassz állás, remek karrier, egy régóta épülő vállalkozás, de mikor jön már a többi?

Ismerem ezt az érzést. És tudom azt is, hogy hogy lehet a lehetetlennek tűnő helyzetből egy izgalmas, új életet építeni.

Nekem azzal kezdődött, hogy megváltoztattam azt, ahogy dolgozom.

Szeretnélek meghívni egy izgalmas utazásra, hogy Te is tudj változtatni. Kezdjük el.

MUNKA, AMIBEN A LEGJOBB LEHETSZ

2018. február 15. vagy 17.

MUNKA, AMIBEN A LEGJOBB LEHETSZ

Építsd a munkád és a vállalkozásod is az erősségeidre, a fenntartható eredményességért

     Gondolkodtál már azon, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy a munkád energiaforrás legyen embert próbáló erőfeszítés helyett? Esetleg vágytál már arra, hogy könnyedebben érd el a munkádban, vállalkozásodban az elvárt eredményt?

     A programmal az a célom, hogy egy olyan szemléletet mutassak meg, amely által hosszú távon megtanulsz arra fókuszálni, amiben a legjobb, legeredményesebb lehetsz. A munkádban így napi szinten nagyobb motivációval tudsz jobb teljesítményt elérni.

KIÚT A KÁOSZBÓL

KIÚT A KÁOSZBÓL

Válassz egy jó célt

Szeretnéd világosan látni, hogy mit is kellene a munkádban megváltoztatni ahhoz, hogy ismét jól érezd magad? Jó lenne, ha megszűnne az állandó “elakadt” érzés?

Tarts velem ebben az intenzív 2 hónapos programban, mely végére lesz egy tiszta képed arról, hogy mit tudsz tenni azért, hogy újra motivált legyél. Meg fogjuk keresni, hogy mi minden lehetséges annak ellenére, hogy most minden lehetetlennek tűnik. Meg fogod találni az első lépéseket ahhoz, hogy úgy alakíthasd hosszú távon a munkádat, hogy az lehetővé tegye számodra azt az életmódot, amire vágysz.

A NAGY KALAND

A NAGY KALAND

Új munka, új élet, új környezet

Itt az ideje nagyot álmodni! Ez a program Neked szól, ha gyökeresen meg akarod változtatni azt, ahogy dolgozol, és egy teljesen új világot akarsz magadnak építeni: egy új vállalkozást, egy külföldi életet, egy új vezetői szerepet, vagy egy új karriert.

Ez alatt a 10 hónapos program alatt egy izgalmas, új jövőképet alkotunk a munkáddal/karriereddel/vállalkozásoddal kapcsolatban.  Egy olyan hatékony szemléletet fogsz elsajátítani, ami segít meghozni a legfontosabb döntéseket, és kialakítani azt a stratégiát, amivel tudsz majd haladni a célod felé. A program során új eszközeid, erőforrásaid és támogatásod lesz, amely a kívánt élet / vállalkozás / karrier megteremtéséhez szükségesek – hogy újra nagyszerű munkát végezhess, és legyen időd a magánéletre és új élményekre is.  

Első lépés - Iratkozz fel hírlevelünkre