DOLGOZZ VELEM

HOGYAN LEHET NAGYSZERŰ MUNKÁD, AMIT ÉLVEZEL, ÉS AMIBEN ÚGY ÉRZED A HELYEDEN VAGY?

Akár a jelenlegi munkádon szeretnél változtatni, vagy új irányba lépnél,  esetleg álmaid vállalkozását építenéd fel, segítek abban, hogy megtaláld a saját legjobb lehetőségeidet.

Ismerem azt, hogy milyen elismert és eredményes szakemberként dolgozni, majd elfáradni és kilátástalanná válni.

Mindennap egy végtelen feladatlistával kezdeni, majd frusztráltan és kimerülve zárni a napot, miközben a listán még több minden van, mint reggel.

Azt érezni, hogy az élet csak úgy elrohan melletted és mintha a szórakozásra, magánéletre sosem lenne elég idő.

Mindennap feltenni magadnak azt a kérdést, hogy ennyi lenne az élet? Egy klassz állás, remek karrier, egy régóta épülő vállalkozás, de mikor jön már a többi?

Ismerem ezt az érzést. És tudom azt is, hogy hogy lehet a lehetetlennek tűnő helyzetből egy izgalmas, új életet építeni.

Nekem azzal kezdődött, hogy megváltoztattam azt, ahogy dolgozom.

Szeretnélek meghívni egy izgalmas utazásra, hogy Te is úgy dolgozhass, vállalkozhass és élhess, ahogy Neked a legjobb. Kezdjük el.

ERŐSSÉG TÉRKÉP - fókuszban mindaz, amitől a legjobb lehetsz a munkádban vagy a vállalkozásodban

2 órás stratégiai coaching

ERŐSSÉG TÉRKÉP

Fókuszban mindaz, amitől a legjobb lehetsz a munkádban vagy a vállalkozásodban

Gondolkodtál már azon, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy a munkád energiaforrás legyen embert próbáló erőfeszítés helyett? Esetleg vágytál már arra, hogy könnyedebben érd el a munkádban, vállalkozásodban az elvárt eredményt?

A 2 órás stratégiai coaching során megtudhatod, hogy mik a legfontosabb erősségeid, mi az, amiben kiemelkedően tehetséges vagy, és hogy hogyan használd ezeket tudatosan a mindennapokban.

A munkádban és a vállalkozásodban így napi szinten nagyobb motivációval tudsz jobb teljesítményt elérni, és elégedettebb, boldogabb is leszel.

KIÚT A KÁOSZBÓL - minden egy inspiráló céllal kezdődik


Intenzív, eredményorientált, személyre szóló coaching 3 hónapon keresztül.

KIÚT A KÁOSZBÓL

Válaszd ki a számodra ideális irányt

Szeretnéd világosan látni, hogy mit is kellene a munkádban  vagy a vállalkozásodban megváltoztatni ahhoz, hogy ismét jól érezd magad? Jó lenne, ha megszűnne az állandó “elveszettség” érzés?

Tarts velem ebben az intenzív 3 hónapos programban, mely végére lesz egy tiszta képed arról, hogy hogy szeretnél a jövőben dolgozni, és hogy képzeled el az életed egészét a jövőben.

Kiderítjük, hogy mit tudsz tenni azért, hogy újra motivált legyél, és hogy mi minden lehetséges annak ellenére, hogy most sok minden lehetetlennek tűnik. Összegyűjtjük, hogy mik azok a legfontosabb lépések, amelyek szükségesek ahhoz, hogy átalakítsd hosszú távon a munkádat, hogy az lehetővé tegye számodra azt az életmódot, amire vágysz.

 

A NAGY KALAND

Előkészületben!

A NAGY KALAND

Új munka, új élet, új környezet

Itt az ideje nagyot álmodni! Ez a program Neked szól, ha gyökeresen meg akarod változtatni azt, ahogy dolgozol, és egy teljesen új világot akarsz magadnak építeni: egy új vállalkozást, egy külföldi életet, egy új vezetői szerepet, vagy egy új karriert.

Ez alatt a 10 hónapos program alatt egy izgalmas, új jövőképet alkotunk a munkáddal/karriereddel/vállalkozásoddal kapcsolatban.  Egy olyan hatékony szemléletet fogsz elsajátítani, ami segít meghozni a legfontosabb döntéseket, és kialakítani azt a stratégiát, amivel tudsz majd haladni a célod felé. A program során új eszközeid, erőforrásaid és támogatásod lesz, amely a kívánt élet / vállalkozás / karrier megteremtéséhez szükségesek – hogy újra nagyszerű munkát végezhess, és legyen időd a magánéletre és új élményekre is.  

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN