EGYÜTT KÖNNYEBB

Ha változtatnál azon, ahogy dolgozol, vagy a vállalkozásodat szeretnéd átalakítani, hogy az jobban szolgáljon Téged, és vágysz egy támogató, hasonló kihívásokkal küzdő közösségre, akkor ezek a csoportos, adott esetben utazással összekötött programok jelenthetik számodra az ideális megoldást.

 

"Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!" - afrikai közmondás

VÁLLALKOZÁS, AHOGY NEKED JÓ - mastermind csoport

 

 

Következő csoport indul: 2019. február 12. vagy 14.

VÁLLALKOZÁS, AHOGY NEKED JÓ

Mastermind csoport vállalkozás vezetőknek, szabadúszóknak

Ha van egy vállalkozásod, amit szeretnél fenntartható ritmusban, a saját kereteid szerint fejleszteni, és közben vágysz egy hasonló értékrendű közösségre, ahol más vállalkozók tapasztalataihoz is hozzáférhetsz, akkor várunk szeretettel a következő Mastermind csoportban.

A programmal az a célom, hogy segítsek Neked kedves vállalkozó egyrészt átlépni az alkalmazotti gondolkodásból a végtelen szabadságot nyújtó vállalkozói gondolkodásba. Másrészt, hogy segítsek a Téged foglalkoztató témák mentén kialakítani egy fenntartható és hatékony stratégiát.

KIÚT A KÁOSZBÓL - minden egy inspiráló céllal kezdődik


Intenzív, eredményorientált, személyre szóló coaching 3 hónapon keresztül.

KIÚT A KÁOSZBÓL

Válaszd ki a számodra ideális irányt

Szeretnéd világosan látni, hogy mit is kellene a munkádban  vagy a vállalkozásodban megváltoztatni ahhoz, hogy ismét jól érezd magad? Jó lenne, ha megszűnne az állandó “elveszettség” érzés?

Tarts velem ebben az intenzív 3 hónapos programban, mely végére lesz egy tiszta képed arról, hogy hogy szeretnél a jövőben dolgozni, és hogy képzeled el az életed egészét a jövőben.

Kiderítjük, hogy mit tudsz tenni azért, hogy újra motivált legyél, és hogy mi minden lehetséges annak ellenére, hogy most sok minden lehetetlennek tűnik. Összegyűjtjük, hogy mik azok a legfontosabb lépések, amelyek szükségesek ahhoz, hogy átalakítsd hosszú távon a munkádat, hogy az lehetővé tegye számodra azt az életmódot, amire vágysz.

 

A NAGY KALAND

Előkészületben!

A NAGY KALAND

Új munka, új élet, új környezet

Itt az ideje nagyot álmodni! Ez a program Neked szól, ha gyökeresen meg akarod változtatni azt, ahogy dolgozol, és egy teljesen új világot akarsz magadnak építeni: egy új vállalkozást, egy külföldi életet, egy új vezetői szerepet, vagy egy új karriert.

Ez alatt a 10 hónapos program alatt egy izgalmas, új jövőképet alkotunk a munkáddal/karriereddel/vállalkozásoddal kapcsolatban.  Egy olyan hatékony szemléletet fogsz elsajátítani, ami segít meghozni a legfontosabb döntéseket, és kialakítani azt a stratégiát, amivel tudsz majd haladni a célod felé. A program során új eszközeid, erőforrásaid és támogatásod lesz, amely a kívánt élet / vállalkozás / karrier megteremtéséhez szükségesek – hogy újra nagyszerű munkát végezhess, és legyen időd a magánéletre és új élményekre is.  

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN