ERŐSSÉG TÉRKÉP


ERŐSSÉG TÉRKÉP

 

Fókuszban mindaz, amitől a legjobb lehetsz a munkádban vagy a vállalkozásodban.

 

2 órás stratégiai coaching a legfontosabb erősségeid feltérképezésére, hogy hogyan használd ezeket a mindennapokban, és egy új szemlélet, hogy miért érdemesebb az erősségeidet fejleszteni a gyengeségeid helyett.

 

 

Változás akkor következik be, amikor valaki azzá válik, ami, és nem akkor, amikor az próbál lenni, ami nem.”- Arnold Beisser

2018. január 18 vagy 20. (Válassz időpontot)

 • Szoktál irigykedni azokra, akik lelkesen beszélnek a munkájukról, láthatóan a helyükön vannak és marad idejük az életük többi részére is?
 • Vagy már beletörődtél abba, hogy a munka az így is, úgy is csak egy szükséges rossz?
 • Gondolkodtál már azon, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy a munkád energiaforrás legyen embert próbáló erőfeszítés helyett?
 • Esetleg vágytál már arra, hogy könnyedebben érd el a munkádban, vállalkozásodban az elvárt eredményt?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor annak több oka is lehet, és ebben a 2 órás programban az egyik legvalószínűbb ok mentén ajánlok új perspektívát.

Ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül, hisz a Gallup Inc. kutatásai szerint világviszonylatban a munkavállalók 87%-a nem elkötelezett a munkája iránt, vagyis nem motivált abban, amit csinál, és ez a személyes hatékonyságon, elégedettségen kívül negatívan hat a vállalati teljesítményre is.  

A világon elterjedt az a tévhit, hogy akkor lesz valaki motivált és elkötelezett a munkája iránt, illetve akkor lesznek a vállalatok is eredményesek és sikeresek, ha sikerül a dolgozók hiányosságait kijavítani.

Az iskolától a nyugdíjig sokkal több időt és pénzt áldozunk a gyengeségeink javítgatására, mint erősségeink fejlesztésére.
 

A megoldás azonban nem a hiányosságok kijavításában van.

A Gallup Inc. nemzetközi kutatásai szerint viszont akkor nő a hatékonyság, a motiváció és az elkötelezettség, ha mindenki olyan munkát végez, amihez veleszületett tehetsége van, illetve ahol a saját erősségeit tudja kamatoztatni.

Ezek a kutatások azt mutatják, hogy azok a munkavállalók, illetve vezetők, akik be tudják azonosítani az erősségeiket, és tudatosan használják is őket:

 • Jobban azonosulnak a munkájukkal, így érdekesebb is lesz számukra az amit csinálnak, ezáltal pedig nő az elkötelezettségük.
 • Nagyobb a teljesítőképességük egyénileg és csapatban is.
 • A munkájukat energiaforrásként élik meg.
 • Háromszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet élnek.

Ez azt jelenti, hogy az tud a munkájában kiemelkedő teljesítményt nyújtani, aki nem a hiányosságait fejleszti, hanem azt, amiben eleve jó.

A Gallup Inc. munkatársai több évtizedes kutatások alapján arra jutottak, hogy a legsikeresebb emberekben egy dolog közös:

Az erősségeikre fókuszálnak, a gyengeségeiket pedig kordában tartják.

 

Mit ad Neked ez a 2 órás program?

Két óra alatt nem fogjuk a világot megváltani, ilyet nem ígérhetek sajnos, akármennyire is szeretnék, de a következőket vállalom:

 

 • Az a célom, hogy egy olyan szemléletet mutassak meg, amely által hosszú távon megtanulsz arra fókuszálni, amiben a legjobb, legeredményesebb lehetsz. Ezzel a tudással a munkádban, illetve a vállalkozásodban is napi szinten nagyobb motivációval tudsz jobb teljesítményt elérni.
 • Tisztában leszel azzal, hogy mik a legfontosabb erősségeid, és hogy mi az, amit ösztönösen jól csinálsz.
 • Rá fogsz látni arra, hogyan tudod az erősségeidet tudatosan használni céljaid megvalósításában, a mindennapi munkában, az eredményesség növelésében.
 • Meg fogod érteni, hogy minek köszönhetők az eddigi sikereid, főleg azok, amikben jól is érezted magad.
 • Egy új szemléletmódot tanulsz ahhoz, hogy ezeket a sikereket a jövőben meg tudd ismételni.
 • Jobban fogsz a jövőben munkát, feladatokat választani, vagy a vállalkozásod tevékenységeiből azokat fogod megtartani magadnak, amelyek mentén a befektetett energiád hosszú távon fenntarthatóvá válik, és így csökkenheted a kiégés veszélyét.

Mit tartalmaz ez az intenzív 2 óra?

 • 1 x 120 perces egyéni coaching ülést (Skype vagy hasonló online platformon, a saját otthonod kényelméből),
 • Egy világszerte 20 millió ember által kitöltött kérdőívet, mely az 5 legfontosabb erősségedet mutatja meg, valamint a hozzá tartozó könyvet (angol nyelven, digitális formátumban).

Befektetés Önmagadba

48.000 Ft

Korábbi Kalangu Coaching ügyfeleknek: 10% kedvezmény

Ha még több eredményt szeretnél, akkor kedvezményes áron igénybe tudsz venni:

• a 2 órás coaching után további 30 napon át támogatást emailben • 1 hónapon belül igénybe vehető 1 x 60 perces egyéni coaching ülést, Skypeon
A kiegészítő program díja: 38.000 Ft

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN