ERŐSSÉG TÉRKÉP


ERŐSSÉG TÉRKÉP

 

Fókuszban mindaz, amitől a legjobb lehetsz a munkádban vagy a vállalkozásodban.

 

2 órás stratégiai coaching a legfontosabb erősségeid feltérképezésére, hogy hogyan használd ezeket a mindennapokban, és egy új szemlélet, hogy miért érdemesebb az erősségeidet fejleszteni a gyengeségeid helyett.

 

 

Változás akkor következik be, amikor valaki azzá válik, ami, és nem akkor, amikor az próbál lenni, ami nem.”- Arnold Beisser

2018. január 18 vagy 20. (Válassz időpontot)

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor annak több oka is lehet, és ebben a 2 órás programban az egyik legvalószínűbb ok mentén ajánlok új perspektívát.

Ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül, hisz a Gallup Inc. kutatásai szerint világviszonylatban a munkavállalók 87%-a nem elkötelezett a munkája iránt, vagyis nem motivált abban, amit csinál, és ez a személyes hatékonyságon, elégedettségen kívül negatívan hat a vállalati teljesítményre is.  

A világon elterjedt az a tévhit, hogy akkor lesz valaki motivált és elkötelezett a munkája iránt, illetve akkor lesznek a vállalatok is eredményesek és sikeresek, ha sikerül a dolgozók hiányosságait kijavítani.

Az iskolától a nyugdíjig sokkal több időt és pénzt áldozunk a gyengeségeink javítgatására, mint erősségeink fejlesztésére.
 

A megoldás azonban nem a hiányosságok kijavításában van.

A Gallup Inc. nemzetközi kutatásai szerint viszont akkor nő a hatékonyság, a motiváció és az elkötelezettség, ha mindenki olyan munkát végez, amihez veleszületett tehetsége van, illetve ahol a saját erősségeit tudja kamatoztatni.

Ezek a kutatások azt mutatják, hogy azok a munkavállalók, illetve vezetők, akik be tudják azonosítani az erősségeiket, és tudatosan használják is őket:

Ez azt jelenti, hogy az tud a munkájában kiemelkedő teljesítményt nyújtani, aki nem a hiányosságait fejleszti, hanem azt, amiben eleve jó.

A Gallup Inc. munkatársai több évtizedes kutatások alapján arra jutottak, hogy a legsikeresebb emberekben egy dolog közös:

Az erősségeikre fókuszálnak, a gyengeségeiket pedig kordában tartják.

 

Mit ad Neked ez a 2 órás program?

Két óra alatt nem fogjuk a világot megváltani, ilyet nem ígérhetek sajnos, akármennyire is szeretnék, de a következőket vállalom:

 

Mit tartalmaz ez az intenzív 2 óra?

Befektetés Önmagadba

48.000 Ft

Korábbi Kalangu Coaching ügyfeleknek: 10% kedvezmény

Ha még több eredményt szeretnél, akkor kedvezményes áron igénybe tudsz venni:

• a 2 órás coaching után további 30 napon át támogatást emailben • 1 hónapon belül igénybe vehető 1 x 60 perces egyéni coaching ülést, Skypeon
A kiegészítő program díja: 38.000 Ft

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN