ERŐSSÉG ALAPÚ MUNKA & VÁLLALKOZÁS

Építsd a munkád és a vállalkozásod az erősségeidre, hogy hosszútávon is eredményes, motivált és boldog legyél abban, amivel a napod nagyrészét töltöd!

 

4 hetes csoportos program egyéni fókusszal, gyakorlatorientáltan, személyes akciótervvel. Kényelmesen, virtuálisan.

 

 

 

Változás akkor következik be, amikor valaki azzá válik, ami, és nem akkor, amikor az próbál lenni, ami nem.”- Arnold Beisser

2018. január 18 vagy 20. (Válassz időpontot)

Következő időpont: hamarosan

 • Szoktál irigykedni azokra, akik lelkesen beszélnek a munkájukról, láthatóan a helyükön vannak és marad idejük az életük többi részére is?
 • Vagy már beletörődtél abba, hogy a munka az így is, úgy is csak egy szükséges rossz?
 • Gondolkodtál már azon, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy a munkád energiaforrás legyen embert próbáló erőfeszítés helyett?
 • Esetleg vágytál már arra, hogy könnyedebben érd el a munkádban, vállalkozásodban az elvárt eredményt?

Hiába jártál költséges tréningekre, hogy fejlődj abban, ami szerinted vagy mások szerint hiányzik: hogy jobban tudj értékesíteni, kommunikálni, delegálni, szervezni, jobb előadóvá válni vagy jobb stratégiát alkotni.

Ezek ugyan hasznosak voltak, de még így is túl nagy erőfeszítést igényel, hogy elég eredményes légy.

Mi lehet akkor a gond?

A világon elterjedt az a tévhit, hogy akkor lesz valaki motivált és elkötelezett a munkája iránt, illetve akkor lesznek a vállalatok is eredményesek és sikeresek, ha sikerül a dolgozók hiányosságait kijavítani.

Az iskolától a nyugdíjig sokkal több időt és pénzt áldozunk a gyengeségeink javítgatására, mint erősségeink fejlesztésére.
 

A megoldás azonban nem a hiányosságok kijavításában van.

A Gallup Inc. kutatásai szerint világviszonylatban a munkavállalók 87%-a nem elkötelezett a munkája iránt, vagyis nem motivált abban, amit csinál, ami egyértelműen negatívan hat a vállalati teljesítményre.

Kutatásaik szerint, akkor nő a hatékonyság, a motiváció és az elkötelezettség, ha mindenki olyan munkát végez, amihez veleszületett tehetsége van, illetve ahol a saját erősségeit tudja kamatoztatni.

Ezek a nemzetközi kutató cégek azt mutatják, hogy azok a munkavállalók, illetve vezetők, akik be tudják azonosítani az erősségeiket, és tudatosan használják is őket:

 • Jobban azonosulnak a munkájukkal, így érdekesebb is lesz számukra az amit csinálnak, ezáltal pedig nő az elkötelezettségük,
 • Nagyobb a teljesítőképességük egyénileg és csapatban is,
 • A munkájukat energiaforrásként élik meg,
 • Háromszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet élnek.

Ez azt jelenti, hogy az tud a munkájában kiemelkedő teljesítményt nyújtani, aki nem a hiányosságait fejleszti, hanem azt, amiben eleve jó.

A Gallup Inc. munkatársai több évtizedes kutatások alapján arra jutottak, hogy a legsikeresebb emberekben egy dolog közös:

Az erősségeikre fókuszálnak, a gyengeségeiket pedig kordában tartják.

 

Mivel leszel gazdagabb a program végére?

A programmal az a célom, hogy egy olyan szemléletet mutassak meg, amely által hosszú távon megtanulsz arra fókuszálni, amiben a legjobb, legeredményesebb lehetsz. A munkádban, illetve a vállalkozásodban is napi szinten nagyobb motivációval tudsz jobb teljesítményt elérni.

Lehetségessé válik, hogy újra jól érezd magad akkor amikor dolgozol, hogy azzal foglalkozz, ami igazán számít Neked, és úgy, ahogy Neked a legtermészetesebb. Ha a megfelelő dolgokkal foglalkozol, akkor kevesebb stressz ér, és így több energiád marad a munkádra és az életedre is.

A program végére:

 • tisztában leszel azzal, hogy mik a legfontosabb erősségeid, és hogy mi az, amit ösztönösen jól csinálsz,
 • megtanulod, hogy tudod az erősségeidet tudatosan használni céljaid megvalósításában, a mindennapi munkában, a hatékonyság növelésében,
 • ezáltal magabiztosabb leszel vezetői, vállalkozói és munkavállalói szerepeidben,
 • azonnal használható gyakorlati tudást, eszközöket és ötleteket kapsz ahhoz, hogy új stratégiát alakíts ki a munkádban vagy a vállalkozásodban,
 • saját stratégián alapuló akcióterved lesz, hogy elérd a számodra legfontosabb célt,
 • hitet és inspirációt kapsz a csoporttól,
 • egy új támogató közösségbe kerülsz.

Néhányan, akik már változtattak

Sejtettem, hogy jó coach vagy, de jó volt látni, hogy mennyire. Olyan dolgok is megmozdultak bennem, amikre nem is gondoltam. Jó volt, hogy kis létszámú volt a csoport és nagyon sok idő jutott egyénileg. Olyan eszközöket (rajzolás, dramatikus eszközök) használsz, amelyek miatt még erősebb az élmény. (a rajzot jó így utólag is elővenni). Megtanultam az erősségeimet tudatosan használni, és megerősödtem abba, hogy az ügyfeleim részére fontos értéket adok. A kihívás, ami miatt részt vettem a workshopon az „igazi” szabadúszó létben való „feloldódás” volt, és a workshop után már el tudom fogadni ezt a választásomat / döntésemet, és az ezzel kapcsolatos tévhiteimet, beakadásokat megszüntettük. Azzal kapcsolatban pedig, ahogy velünk dolgoztál azt tapasztaltam, hogy változatos, az ügyfél igényeire rezonáló eszközt / módszert használsz, nagyon nagy empátiával, eredményorientáltan, és határozott kedvességgel. Szívesen ajánlom másoknak is ezt a workshopot!

TERJÉKI JUDIT - vezető tanácsadó

A workshopra azért jelentkeztem, mert keresem az „új hivatásom”. Ez részben egy elfáradt allapot, életközepi, érték teremtést-kereső életszakasz, másrészt megérett az idő a váltásra, hogy újra azt érezzem, hogy azt csinálom, amit igazán szeretek. Vágytam az őszinte szembenézésre, a kimondásokra, szembesülésekre, melyre ez a workshop megfelelő fórumnak ígérkezett és volt is. A workshopon nekem az volt a legértékesebb tanulás, hogy mindig az ERŐSSÉGEK felől közelítsünk meg mindent (magam, más személyt, szituációt), kívül hagyva a korlátokat, szárnyalni (álmodozni) vagyok képes újra. A program végére az a konkrét eredmény született, hogy szinte határozott „felkérést” kaptam, hogy kezdjek el végre komolyan foglalkozni azzal a témával, ami szívem vágya, egyben hobbim is és a képességeim is megvannak hozzá. Éva rugalmasan alakította és váltott az igényeinkhez/szituhoz megfelelően, külön köszönet a másik két résztvevőnek a nyitottságukért és őszinteségükért. A workshopot természetesen szívesen ajánlom másoknak is, mert segít feltárni, hasznosítani és struktúrába tenni a bennünk szunnyadó tehetséget, a képességeinket és elmozdulni abba az irányba, ami felé szeretnénk lépni/ menni az életben / munkánkban / hivatásban.

D. MÁRTA - reklám szakember

Kíváncsi voltam az erősségeimre munkahelyi „gondok” miatt. Éva jól végigvezetett a program lépésein, figyelt ránk, jól irányította a beszélgetéseket, gondolatokat. A program maga kiváló, hatékony és logikus. A workshopnak köszönhetően kialakult bennem egy konkrét kép arról, mit szeretnék csinálni és hogyan szeretném megvalósítani. A workshop alatt tapasztaltakból számomra a legfontosabb önmagam megismerése vagy megerősítése, az önbizalmam erősítése és a jövőképem kialakítása (vagy legalább gondolkodás róla) volt. Jól éreztem magam a két nap során és el is fáradtam. Jó volt magammal foglalkozni!

MORVAI ERIKA - Chief Financial Officer

Ez a workshop meghaladta az elvárásaimat. Nem csak az erősségeimről tudtam meg többet, hanem pl. azt is tudatosítottam magamban, hogy ami nekem „alap”, az valójában sokkal több annál, és arra is érdemes figyelni, és alapozni. A workshopon tanultak nagyon hasznos önismeretet adott nekem (és szerintem mindenkinek), és nem csak a saját erősségeimmel kerültem tisztába, hanem komoly szemléletváltáshoz is vezetett (illetve megerősített benne) – másokban is az erősséget kell keresni és fejleszteni – a szakmai és a magánéletben is.

KOSTYÁL CSABA - ügyfélszolgálati vezető, Banco Primus

Mit tartalmaz a program?

 • 4 héten keresztül, 4 x 2,5 óra csoportos coaching ülés (Skype vagy hasonló online platformon, a saját otthonod kényelméből)
 • 4 héten keresztül email támogatás és utókövetés az ülések között,
 • izgalmas gyakorlatokat, és személyre szóló coachingot, melyek igazi áttörést hoznak,
 • egy világszerte 18 millió ember által kitöltött tesztet, mely az 5 legfontosabb erősséget mutatja meg, valamint a hozzá tartozó könyvet (angol nyelven, digitális formátumban)


Amitől ez a program különleges

 • Ahhoz, hogy valódi változás induljon el, elengedhetetlen a csoportban a mély és hatékony munka. Ezért kis létszámban dolgozunk, így csoportonként maximum 8 résztvevő tud jelentkezni.
 • A résztvevők saját, aktuális kérdéseken dolgoznak, melyhez a csoport tudását és támogatását is megkapják.
 • A program során több alkalommal személyes coachinggal támogatom a résztvevőket, hogy saját megoldásaik legyenek a hozott kihívásukra.

Kiknek szól ez a program?

Olyan

 • szakembereknek,
 • vezetőknek,
 • vállalkozóknak,
 • projektvezetőknek

 akik

 • szeretnének elégedettebbek, eredményesebbek és magabiztosabbak lenni a munkájukban,
 • elkötelezettek és nyitottak saját maguk fejlesztése és új megoldások kipróbálása iránt,
 • a csoport munkában aktív résztvevők szeretnének lenni.

Befektetés Önmagadba

59.000 Ft

Résztvevők száma: minimum 4, maximum 8 fő

hamarosan - már elindult a jelentkezés!

Ha még több eredményt szeretnél, akkor kedvezményes áron igénybe tudsz venni:
• a workshop után 30 napos további támogatást emailben • a workshop után 1 hónapon belül igénybe vehető 1 x 1 óra egyéni coaching ülést, Skypeon.
A kiegészítő program díja: 25.000 Ft

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN