Skip to content

fenntartható vállalkozás

mastermind.

Nem kell egyedül lenned, amikor a saját ritmusodban és saját kereteid között, fenntartható módon akarod felépíteni álmaid vállalkozását, amellyel értéket teremthetsz. Jó, ha van egy hasonló értékrendű közösség, ahol más tapasztalt vállalkozókkal együtt támogatjátok egymást.

Csatlakozz a következő 6 hónapos mastermind csoporthoz, amely 2024 július elején indul. 

Emlékszel még arra az izgatott érzésre, amikor először gondoltál arra, hogy saját vállalkozást indíts? Az eltökéltségre, hogy egy merész ötletből valami igazán klasszat építhetsz. Motivált az önmegvalósítás, a kreativitás, az innováció, a világ jobbá tétele és a szabadság lehetősége.

Aztán elindult a vállalkozás hatalmas lelkesedéssel, lettek termékek, lettek vevők, lett bevétel, DE…

Valahogy nem olyan az egész, ahogy eredetileg elképzelted.
Túl sok a kiszámíthatatlanság és túl sok a tennivaló, az idő pedig mindig kevés.
Hiába vagy a saját főnököd, ami megadja a vágyott szabadságot, mégis gyakran érzed magad magányosnak ebben a szerepben.  

És ami talán a legnehezebb: a feladat, hogy fenntarts egy egészséges egyensúlyt a vállalkozás és a magánéleted között…

De mi lenne, ha mindezt nem egyedül kellene kisakkoznod?

Ha lenne valaki, akivel megbeszélhetnéd az ötleteidet, a nehéz helyzeteket, egy-egy dilemmát, akár a napi ügyekről vagy a stratégiai tervekről?

Vagy ha lenne egy kis segítség abban, hogy betartsd a saját magadnak szabott határidőket?

A vállalkozás vezetéséhez nem elég jó szakembernek lenni, meg kell tanulni vállalkozást vezetni is. Egy profi módon szervezett mastermind csoport lehetőséget ad arra, hogy hasonló helyzetben levő cégvezetőkkel közösen dolgozz a legfontosabb vállalkozói céljaidon, figyelembe véve a személyes prioritásokat is, hogy a vállalkozás hosszú távon fenntartható maradjon.

A programban egy olyan, a világ nagyvállalatai által is használt módszerrel dolgozunk, amely segít elsajátítani vezetői készségeket, mint a visszajelzés adás, prezentáció, döntéshozatal, időmenedzsment és támogatás nyújtás.

Ha már van működő vállalkozásod, – szabadúszó, egyéni vagy KKV -, akkor csatlakozz a következő mastermind csoporthoz!

"Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül. Ha messzire akarsz eljutni, menj másokkal együtt."

Afrikai közmondás

Mit ad ez a mastermind csoport?

Amire számíthatsz

Strukturált, célorientált közös gondolkodást

Nem végnélküli ötletelést, hasznosnak hitt tanácsok sorozatát, hanem olyan, hatékony beszélgetéseket, amelyek során a legjobb megoldások, megvalósítható lépések és eredmények születnek.

Új perspektívákat

A csoport összetételében külön figyelmet fordítok arra, hogy a sokszínűség létrejöhessen azáltal, hogy a résztvevők különböző szakmák képviselői, amely által többféle szempont kerülhet be a közös tanulásba.

Tudást és tápláló visszajelzéseket

A csoporttagok abban támogatják egymást, hogy mindenki a saját egyéni céljaival haladjon. Teszik ezt kérdésekkel, tudásmegosztással és olyan visszajelzésekkel, amelyek segítik az új lehetőséget meglátását és a hatékony megoldáskeresést.

kitartást a cselekvéshez

Az álmokat a megvalósulástól a cselekvés választja el. A legklasszabb ötlet is köddé válik, ha hiányzik a kivitelezés. Egy vállalkozásban sokféle feladat van, amelyek kivitelezéséhez kitartás és gyakran bátorság szükséges. Ha vannak társak, akik motiválnak és erőt adnak, akkor megsokszorozódik a célba érés esélye.

magány helyett közösséget

Vállalkozók, szabadúszók sokszor küzdenek azzal, hogy nincs kivel megbeszélni a nehézségeket. Akik egyedül akarnak mindent megoldani, ők lesznek azok, akik idő előtt feladják. Ez a közösség segíti a vállalkozói magányt legalább a folyamat idejére feloldani, de sokszor alakulnak tartós üzleti kapcsolatok is a tagok között.

boldogabb mindennapokat

Egy jó közösség is hordozhat magában boldogság faktort, de amikor megoldásokat találsz arra, hogy hogy vezesd a vállalkozásodat úgy, hogy a személyes céljaid is érvényesüljenek, akkor boldogabb leszel.

Új perspektívák
Fenntartható vezetői szerep
Értékteremtés

így dolgozunk együtt.

Mit tartalmaz a mastermind program?

  • Első lépés: jelentkezz be egy beszélgetésre hozzám, hogy el tudjuk dönteni, ez a program hasznos lenne-e Neked. Foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra.

  • Amennyiben kölcsönösen úgy döntünk, hogy ez a program az, ami számodra a leghasznosabb, szerződünk a 6 hónapos folyamatra és a díjfizetés módjára.

  • A csoportfolyamat közepén és végén 2×60 perces egyéni coaching ülés.
  • 12 x 2,5 óra csoportos munka 6 hónapon keresztül, kéthetente, online platformon, ahol mindenki a saját témáján dolgozik, a többiek támogatásával.

  • A mastermind teljes időtartama alatt emailen, és/vagy zárt Facebook/LinkedIn csoportban további támogatás.

  • A csoport minimum 4, max. 7 fővel indul el. 

elégedett ügyfelek.

amitől működik

Mi az a mastermind csoport?

A mastermind egy olyan kislétszámú csoport, ahol eltérő háttérrel és tapasztalattal rendelkező vezetők/vállalkozók találkoznak rendszeresen. A célja, hogy egymást támogatva, ötleteket megosztva és egymást számonkérve mindenki mindenki a lehető legtöbbet hozza ki magából saját egyéni céljainak elérése érdekében.

A különleges figyelemmel összeállított csoport hatékony működését képzett facilitátor és coachként fogom támogatni. A sokszínűségben hiszek – minél változatosabb egy közösség, annál többet tanulhatnak egymástól a tagok. A világot járva tanultam meg, hogy a saját habitusomtól, és kultúrámtól eltérő közegben én is másképp kezdek el megoldásokat keresni.

A folyamat során minden résztvevőt coachként, vezetőként és vállalkozóként is támogatni fogok abban, hogy merjenek álmodni, kilépjenek a komfortzónájukból és megtegyenek mindent azért, hogy közelebb kerüljetek a céljaikhoz. 

canoe, rowers, rowing-3536921.jpg

Nem összekeverendő

Mi nem mastermind?

  • Nem egyéni coaching vagy tanácsadás. 
  • Nem előadás, nem tréning, nem workshop, nincsenek előre megírt szövegek.  
  • Nem 1000 fő egy Facebook csoportban, vagy egy konferenciateremben. 

ez a program Neked szól, ha:

  • van egy vállalkozásod, amivel értéket teremtesz és ami a környezeted számára pozitív változást generál;

  • szeretnéd a vezetői szerepedet fenntarthatóvá tenni;

  • nyitott vagy arra, hogy megoszd másokkal a vállalkozásodat érintő problémákat, bizalmi légkörben, titoktartási szerződés mellett;

  • hajlandó vagy nyitottan és elkötelezetten dolgozni magadon,  és új megoldásokat kipróbálni.

amitől jól működik

Ki vagyok én és hogyan fogom támogatni a csoportot?

 • Képzett facilitátor, coach és üzleti mentor vagyok, sokéves gyakorlattal.
 • 20+ év nemzetközi tapasztalat vállalkozóként, vezetőként.
 • 20+ év tapasztalatom van az üzletfejlesztés, szolgáltatás, nemzetközi kapcsolatok, válságmenedzsment, piacfejlesztés, csapatfejlesztés és stratégiai tervezés területén;
 • Teljes jelenléttel, elfogulatlan figyelemmel leszek a csoportban és mert én ott nem dolgozom saját célokon, a résztvevők megoldáskeresése a célom.
 • Segítek az izgalmas beszélgetéseket mederben tartani, hogy mindenki egyformán kapjon szót és egyenlő arányban tudjon megoldásokhoz jutni.
 • Figyelem a folyamatot és segítek túllendülni a közben felbukkanó fontos és nehéz helyzeteken, amelyek egyébként megakaszthatják a közös munkát.
 • Gondoskodok arról, hogy minél gyorsabban ki tudjon alakulni a csoport számára elengedhetetlen pszichológiai biztonság, mely teret ad a tápláló és konfrontatív visszajelzéseknek is.
 • A zárt csoportban mindannyian szerződünk a teljes titoktartásra, ítélkezésmentes beszélgetésekre, tudásmegosztásra. Mindez a bizalom kialakulását és fenntartását szolgálja.

a program díja.

Válassz az alábbi fizetési lehetőségek közül.

*1 197 EUR

*Előre fizetéssel egy összegben.

*6 x 210 EUR

*6 részletben történő fizetés esetén, havonta.

A program díját tudod forintban is fizetni, a számla kiállítása napján érvényes árfolyamon (CIB Bank deviza eladási árfolyam). 

Kérlek töltsd ki a mellékelt űrlapot, hogy néhány kérdés megválaszolásával kifejezd érdeklődésed a program iránt. Végleges elköteleződésre csak azután lesz szükség és lehetőség (mindkettőnk részéről), ha telefonon egyeztettünk, hogy ez a program megfelel-e számodra.  

dolgozzunk együtt

további lehetőségek a közös munkára.

igaz történetek.

Kiemelt Írások

alapértékek

ENGEDÉLY A TÚLÉLÉSRE

A tavaszi határlezárások után a világ több országa is, ahol a nemzetközi turizmusnak jelentős szerepe van az éves GDP-ben, június végére úgy döntött, hogy megnyitja határait az odalátogatók előtt.

Így

Tovább
christmas tree, decoration, holiday-6891312.jpg
célkitűzés

EZ IS EGY SZÉP AJÁNDÉK

Pont így voltak nekem is klassz terveim erre az évre. 😊

De sajnos vannak azok a történések, amik felülírnak minden létező tervet, amik általában valamilyen durva krízishelyzet formájában omlanak ránk.

Tovább

kezdjük el a beszélgetést.

Kérdésed van a programmal kapcsolatban, amire nem találtál választ ezen az oldalon? Tedd fel és igyekszem mielőbb válaszolni. 

Megszakítás