Skip to content

ISMERJ MEG

Ismerj meg

Üdvözöllek. Tornallyay Éva vagyok, és meggyőződésem, hogy lehet úgy is nagyszerű, számunkra jelentőségteljes munkát végezni, hogy közben jól érezzük magunkat.

Coach és világutazó vagyok.

Elszántan támogatom azokat az eredményes szakembereket, vezetőket, vállalkozókat, akik remek munkát végeznek, de közben a kiégés jeleivel, túlterheltséggel küszködnek, és nem látják, hogy mi lehetne a következő lépés. Abban segítek nekik, hogy a munkájukhoz, vállalkozásukhoz kapcsolódó szerepeikben újra jól érezzék magukat és egyensúlyba kerüljön mindez az életük többi részével, illetve, hogy elkerüljék a kiégést. Támogatom őket abban, hogy úgy legyenek képesek nehéznek tűnő döntéseket hozni, hogy azok világos és kezelhető stratégiára épüljenek, annak a munkának köszönhetően, amit mögé teszünk.

Amikor a saját cégemet vezettem, melyben rengeteg üzleti és magán utazást szerveztünk másoknak a világ legszebb helyeire, évekig heti 80 órát dolgoztam, sokszor megállás és szabadnap nélkül. Teljesen természetessé vált, hogy nem tudok rendes szabadságra menni, és ünnepek alatt is rendszeresen dolgoztam.

Azért indítottam el a saját vállalkozásomat, mert imádtam utazni, szeretem a más kultúrákat, de közben halálra dolgoztam magam.

Még emlékszem arra a pillanatra, amikor eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább. Döntöttem, léptem és váltottam.  Eladtam a vállalkozásomat, és elkezdtem keresni a következő kalandomat.

Az ezt követő átmeneti időszakban Barcelonába költöztem, pihentem egy darabig, majd elindítottam egy új vállalkozást, ami azt az életmódot szolgálja, amire vágytam és amivel több időm marad élni.

Szóval tudom, hogy lehetséges, nekem sikerült, és tudok segíteni Neked is.

Az ügyfeleim fantasztikus sikereket értek el abban, hogy régi vagy új hivatásukban olyan eredményeik legyenek, amit korábban el se mertek képzelni. Közben pedig olyan döntéseket hoztak, amelyek jelentősen javították az életminőségüket. A változtatások után stabilizálni tudták a bevételeiket, megtanultak megállni, újraértékelni és elvégezni az életükkel kapcsolatos legfontosabb változtatásokat.

Szeretnék segíteni Neked is ebben.

Jó helyen vagy, ha készen állsz a változásra, és ha több örömöt és élményeket szeretnél a munkádban vagy a vállalkozásodban.

Válaszd ki a saját kalandod​

EGYÜTT KÖNNYEBB

Tanulóközösség annak érdekében, hogy a számodra legfontosabb célokon egy inspiráló, támogató közösségben tudj dolgozni. "Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!" (Afrikai közmondás)
TUDJ MEG TÖBBET

ÜZLETFEJLESZTÉS

Új lehetőségek a vállalkozásban. Kisvállalkozásoknak, turisztikai cégeknek segítünk felfedezni új irányokat, új stratégiát a fenntartható működés jegyében.
TUDJ MEG TÖBBET

Szakmai hátterem

 • Idegenforgalmi közgazdász

 • Üzlet- és vezetőfejlesztő coach, team coach, melyhez képesítést a Gestalt Coaching Center, Academy of Executive Coaching Ltd. London, Business Coach Ltd. Budapest, Magyar Pszichodráma Egyesület képzésein szereztem.

 • 20+ év tapasztalat a nemzetközi turizmusban
 • 15+ év tapasztalat vállalkozóként, vezetőként

 • 20+ év tapasztalat az üzletfejlesztés, szolgáltatás, nemzetközi kapcsolatok, tárgyalások, piacfejlesztés, csapat fejlesztés és stratégiai tervezés területén

 • Eredményes üzleti tárgyalás a világ 60 országában.

Néhány kevésbé hivatalos adat rólam

 • 35 évesen alapítottam az első vállalkozásomat, egy hirtelen lehetőségnek köszönhetően. Két remek ember befektetői ajánlatára mondtam igent gondolkodás nélkül, bár 3 héttel korábban még fogalmam sem volt erről a tervről, vagy elképzelésem arról, hogy hogyan kell egy vállalkozást indítani, vezetni.

 • Szintén egy hirtelen impulzusnak köszönhetően, egy nagy nemzetközi turisztikai kiállításon kérdeztem meg a világ egyik legnagyobb hajótársasát, a Princess Cruises-t, hogy szeretnének-e magyarországi képviseletet. A cégem akkor volt 3 hetes. Nagyon meggyőző lehettem, mert pár hónap múlva küldték a kizárólagos szerződést, mellyel azonnal megalapoztuk a szakmai hírnevünket.

 • 45 évesen elhagytam a szakmám (és egyben a saját kiégésemet is) és elköltöztem Barcelonába egy hosszú szabadságra. Ott új életet kezdtem. Mindenki azt mondta, hogy ott nem lehet állást találni, de nekem sikerült. Egy nagyvállalattól kaptam egy jó ajánlatot, amit végül nem fogadtam el. Helyette új hivatást választottam, és új vállalkozást alapítottam.
 • Pár év múlva Londonba akartam költözni, hogy egy korábbi álmomat valósítsam meg, ahol egyetlen egy állásra pályáztam, s amit úgy kaptam meg, hogy a nappalimat el sem hagytam.

 • Beszélgetést kezdeményeztem egy ismert brit executive coach hölggyel, aminek köszönhetően rövid időn belül társszerző lettem egy Angliában kiadott, jelenleg az Amazonon elérhető coaching témájú könyvben. ITT TALÁLOD MEG.

 • Észak-Afrikában voltam tinédzser, és a helyi Hausa nyelvből származik maga a Kalangu szó, ami „beszélő dobot” jelent. Ez a szó nekem azért fontos, mert azonkívül, hogy a dob kommunikációs eszköz volt az afrikai törzsek között, ez volt annak a klubnak is a neve, ahova a barátaimmal jártunk táncolni hétvégente és ahol remekül szórakoztunk.

 • 1993 óta búvár vagyok, és annak ellenére, hogy kétszer majdnem megfulladtam, ez az a hobbi, amivel teljesen ki tudok kapcsolni.

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN

Megszakítás