Skip to content

SZEKRÉNYES LÁSZLÓ

MBA, EA, IT Consultant, Chief Technology and Service Officer at M&S Informatikai Zrt. Hungary

15 év szakmailag gyümölcsöző munka után elvesztettem állásomat 2012 végén. Az ok igen egyszerű volt. Túl drága voltam a cégnek. Úgy éreztem a tudásom és tapasztalatom semmit sem ér. Összeomlottam. A családom folyamatosan értem harcolt, velem szemben. Sok jó barát segített a családomnak és nekem. ÓRIÁSI KÖSZÖNETET akarok mondani nekik. Ezért írom ezt az ajánlást.
Az egyikük volt Éva, aki üzleti és vezetőfejlesztő coach. Éva segített újra építeni az önértékelésem. Ez egy 5 hónapos utazás volt az érzelmeim terén. Általában két hetente beszéltünk hol személyesen, hol Skype-on. Lépésről lépésre közelítettük meg aktuálisan legfájóbb problémáim. Az elején a negatív érzelmeim jelentették a legnagyobb kihívást. Éva segített megtalálni a kivezető utat sötét érzelmeim labirintusából.
Soha sem mondta meg mit kell tennem. A lehetséges megoldás egy darabját kereste a beszélgetésünkben, ami belőlem fakad és kiemelte ezt. A megtalált ötleten a beszélgetések után gyakran folytattam a gondolkodást és időről időre megválaszoltam legégetőbb gondomat.
Ennek eredményeképp megváltozott a hozzáállásom. Újra rátaláltam értékeimre, erősségeimre, lehetőségeimre. Újra képes voltam a jövőmre koncentrálni. Ezután közösen definiáltuk a számomra ideális munkahelyet. Folyamatosan munkát kerestem. Amikor a hozzáállásom megváltozott egyre sikeresebb lettem. Először egy freelance munkát találtam. Végül megtaláltam azt a munkát, ami nekem ideális. Nem tudom ezt elképzelni a szemléletváltás nélkül, és a valódi céljaim letisztázása nélkül. Köszönöm Éva.

SZEKRÉNYES LÁSZLÓ - MBA, EA, IT Consultant, Chief Technology and Service Officer at M&S Informatikai Zrt. Hungary

Megszakítás