Skip to content

inspiráló munka.

Kapcsold össze a munkádat a számodra fontos értékekkel, saját erősségeiddel és akár saját világjobbító terveiddel. Találj új lehetőségeket és inspiráló munkakörnyezetet.  

3 hónapos eredményorientált egyéni program 

Ez a program egyszerű és egyértelmű.

Szeretnél új munkahelyet vagy állást találni, akár otthon, akár külföldön, mert hiába értél el korábbi munkáidban lenyűgöző eredményeket, mégsem tudod lerázni mostani munkádban az üresség érzését. A napi feladatok értelmetlennek tűnnek és egyre többször vonod kétségbe tevékenységed valódi jelentőségét.

Lehet, hogy azért van szükséged új állásra, mert az előző munkahelyeden a legutóbbi átszervezést követően elbocsátottak.

Most készen állsz a változásra és határozottan tudod, hogy olyan munkát szeretnél, amely lelkesít, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a saját értékeidhez és tapasztalataidhoz igazodva dolgozhass.

A program elején közösen fogunk kitűzni egy célt, figyelembe véve egy esetleges merész váltást, szakértelmedet és erősségeidet, valamint jelenlegi helyzeted. Közösen fogunk megalkotni egy személyre szabott tervet, ami mentén a célod megvalósulhat. Amikor kell, ki foglak zökkenteni a komfortzónádból, hogy észre tudj venni új lehetőségeket. Közben végig ott leszek és támogatlak, hogy megfelelő stratégiát építs a változáshoz, és bátorságot gyűjts a legfontosabb döntések meghozatalához.

Nézd meg, hogy még mivel gazdagodhatsz a program által. 

"A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, olyan munkát kell végezned, ami szerinted nagyszerű. És az egyetlen módja annak, hogy nagyszerű munkát végezz, az, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, keress tovább. Ne nyugodj bele."

Steve Jobs

a változás itt kezdődik

ez a program Neked szól, ha:

  • Olyan eredményes szakember vagy vezető vagy, aki egy motiválóbb és fenntarthatóbb karriert keres, amely összhangban van saját céljaiddal és értékrendeddel, akár helyi, akár nemzetközi szinten.

  • Úgy érzed, hogy jelenlegi munkádban megrekedtél és szívesen fedeznél fel új lehetőségeket, amelyek jobban építenek az erősségeidre és készségeidre.

  • Szeretnéd az álláskeresés feszült időszakát egy könnyebb folyamattá alakítani, amely az ideális munkához vezet.

  • Hajlandó vagy nyitottan és elkötelezetten dolgozni magadon, illetve készen állsz a változásra.

elégedett ügyfelek

így dolgozunk együtt.

Mit tartalmaz a program?

  • Személyre szabott támogatás három hónapon keresztül.
  • 6 x 60-75 perces coaching ülés Zoomon vagy hasonló platformon. Várhatóan kéthetente találkozunk.
  • Rendszeres e-mail támogatás az egész folyamat alatt.
  • Személyre szabott feladatok, amelyek segítenek a célod elérésében.
  • Szükség esetén nemcsak coachként tudlak támogatni, hanem mindazzal a sokéves nemzetközi tapasztalattal is, amit munkavállalóként és vállalkozásvezetőként szereztem.

a program díja.

Válassz az alábbi fizetési lehetőségek közül.

190 000 Ft*

*Előre fizetéssel egy összegben Magyarországon élő magánembereknek.

2 x 104 500 Ft*

**Két részletben történő fizetés: az első részletet a kezdés előtt, a második pedig 30 nap múlva esedékes. 

Kérlek töltsd ki a mellékelt űrlapot, hogy néhány kérdés megválaszolásával kifejezd érdeklődésed a program iránt. Végleges elköteleződésre csak azután lesz szükség és lehetőség (mindkettőnk részéről), ha telefonon egyeztettünk, hogy ez a program megfelel-e számodra.  

igaz történetek.

Kiemelt Írások

bátorság

SSSHHHHH…..EZ MOST CSAK NŐKNEK SZÓL

SSSHHHHH…..EZ MOST CSAK NŐKNEK SZÓL Fogalmam sem volt róla, hogy átíródik a történelem. Csak belefáradtam abba, hogy mindig feladom. Rosa Parks A mai nap a nőkről szól. Egy nap, amikor

Tovább
célkitűzés

TE ÉPPEN MIT HALOGATSZ?

TE ÉPPEN MIT HALOGATSZ? Egy év múlva ilyenkor, azt fogod kívánni, hogy bárcsak elkezdted volna ma. Karen Lamb Amikor kiköltöztem Barcelonába, naponta volt 50 ötletem azzal kapcsolatban, hogy mit fogok

Tovább
alapértékek

TE MINEK ÖRÜLNÉL VALENTIN-NAPON?

TE MINEK ÖRÜLNÉL VALENTIN-NAPON? Időt kell arra találnunk, hogy megálljunk és köszönetet mondjunk azoknak az embereknek, akik hatással vannak az életünkre. John F. Kennedy 10 éves voltam amikor Nigériába költöztünk.

Tovább

kezdjük el a beszélgetést.

Kérdésed van a programmal kapcsolatban, amire nem találtál választ ezen az oldalon? Tedd fel és igyekszem mielőbb válaszolni. 

Megszakítás