Skip to content

EGYÜTT KÖNNYEBB

EGYÜTT KÖNNYEBB

Ha változtatnál azon, ahogy dolgozol, vagy a vállalkozásodat szeretnéd átalakítani, hogy az jobban szolgáljon Téged, és vágysz egy támogató, hasonló kihívásokkal küzdő közösségre, akkor ezek a csoportos, adott esetben utazással összekötött programok jelenthetik számodra az ideális megoldást.

 

"Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!" - afrikai közmondás

VÁLLALKOZÁS, AHOGY NEKED JÓ - mastermind csoport

Következő csoport indul: 2019. április 9.

VÁLLALKOZÁS, AHOGY NEKED JÓ

3 hónapos Mastermind csoport vállalkozás vezetőknek, szabadúszóknak

Ha van egy vállalkozásod, amit szeretnél fenntartható ritmusban, a saját kereteid szerint fejleszteni, és közben vágysz egy hasonló értékrendű közösségre, ahol más vállalkozók tapasztalataihoz is hozzáférhetsz, akkor várunk szeretettel a következő Mastermind csoportban.

A programmal az a célom, hogy segítsek Neked kedves vállalkozó egyrészt átlépni az alkalmazotti gondolkodásból a végtelen szabadságot nyújtó vállalkozói gondolkodásba. Másrészt, hogy segítsek a Téged foglalkoztató témák mentén kialakítani egy fenntartható és hatékony stratégiát.

40 FÖLÖTT KITELJESEDVE – Inspiráló történetek nőktől nőknek
- 2019. május 16-19.


4 napos program gyönyörű környezetben ahol új történetet írsz saját magadnak megújulásról, új kalandokról, régi álmok megvalósításáról, énidőről és a teljesség lehetőségeiről.  

40 FÖLÖTT KITELJESEDVE

Inspiráló történetek nőktől nőknek

40 év eltelt. Felnőttek a gyerekek, vagy nemsokára fel fognak, elértél a karriered csúcsára, vagy sem, közben kiégtél, vagy sem, elváltál, vagy sem, boldog vagy, vagy sem.

Mit szeretnél, milyen legyen a következő 40 éved? Milyen történetet mesélnél majd szívesen az unokáidnak, barátoknak a most következő éveidről?

Egy olyan 4 napos programra invitálunk sok szeretettel, ami nőkről szól, nőknek. Nők mesélik el a történeteiket, akik 40 fölött már, de felálltak kemény helyzetekből, és teremtettek új kereteket, amiben kiteljesednek.

A programot Charles Dickens egyik leszármazottja, Catherine története inspirálta, aki Budapesttől 80 km-re vezet egy gyönyörű vidéki birtokot. Ő maga is velünk lesz, és mesélni fog karib-tengeri álmáról, amit 100 elküldött postai levél következtében megvalósított, súlyos betegségről, veszteségről, méltán népszerű birtokáról, és 52 évesen megtalált új szerelméről.

 

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN

Megszakítás