Skip to content

VÁLLALKOZÁS, AHOGY NEKED JÓ

VÁLLALKOZÁS, AHOGY NEKED JÓ

 

Ha van egy vállalkozásod, amit szeretnél fenntartható ritmusban, a saját kereteid szerint fejleszteni, és közben vágysz egy hasonló értékrendű közösségre, ahol más vállalkozók tapasztalataihoz is hozzáférhetsz, akkor várlak szeretettel a következő mastermind csoportban.

 

Következő 3 hónapos mastermind csoport előkészületben.

Jelezd, ha érdekel!

 

 

Egy vállalkozás indításakor a legfőbb motivációt az egyéni kifejezés, a kreativitás, az innováció és a szabadság lehetősége adja.

Azonban ezt nem mindig sikerül az eredeti elképzelés szerint megvalósítani és a vállalkozásvezetők gyakran saját vállalkozásuk rabszolgáivá válnak. 

Régi tervem, hogy klassz embereket hozzak össze azért, hogy együtt dolgozzanak pár hónapon keresztül a saját legfontosabb vállalkozói céljaikon, amikben teret kapnak személyes vágyaik, ritmusuk, mindaz, amitől a vállalkozás fenntartható marad hosszú távon.

Ezzel a programmal az a célom, hogy ha már van működő vállalkozásod, – szabadúszó, egyéni vagy KKV -, akkor az alábbi témákban kapj segítséget:

– átlépj a sokáig észrevétlenül fennmaradó alkalmazotti gondolkodásból a végtelen szabadságot nyújtó vállalkozói gondolkodásba, ami sokszor ijesztő is tud lenni,

– ki tudj alakítani a Téged foglalkoztató témák mentén egy hatékony stratégiát,

– fejleszteni tudd a termékeid, szolgáltatásaid kínálatát, minőségét, ami hosszú távon a bevételeid növeléséhez vezet,

– átgondold, hogy a tevékenységed hogyan lesz fenntartható, vagyis, hogy tudod elkerülni a kiégést.

Mindezt egy olyan, a világ nagyvállalatai által is használt módszerrel, amellyel vezetői készségéket (pl. visszajelzés adást, prezentációt, döntéshozatalt, időmenedzsmentet, támogatás nyújtást) is elsajátíthatsz.

Mi az a mastermind csoport?

 

A mastermind egy olyan kislétszámú csoport, amelyben hasonló gondolkodású emberek találkoznak rendszeres időközönként, hogy saját tapasztalatokkal, ötletekkel, számonkéréssel egymást támogassák egyéni céljainak elérésében.  A csoport hatékony működését egy erre képzett facilitátor vagy coach biztosítja – jelen esetben én. 😊  

Az általam indított maximum 4-6 fős csoportokat különleges figyelemmel állítom össze, hogy az együtt töltött időben minden résztvevő a legtöbbet tudja kihozni a közös munkából.

Fontosnak tartom, hogy eltérő tapasztalattal, különböző szakmákat képviselő emberek legyenek egy-egy csoport tagjai. Abban hiszek, hogy minél sokszínűbb egy társaság, annál többet lehet tanulni egymástól, és ez segít abban, hogy a saját céljainkat megvalósítsuk.

A világot járva tanultam meg, hogy a saját habitusomtól, és kultúrámtól eltérő közegben én is másképp kezdek el megoldásokat keresni. A munkámban is gyakran teljesen más hátterű és gondolkodású emberek segítettek új szempontokat, lehetőségeket találni egy-egy nehéz helyzetben.

A folyamat során minden résztvevőt coachként, vezetőként és vállalkozóként is támogatni fogok abban, hogy merjenek álmodni, kilépjenek a komfortzónájukból és megtegyenek mindent azért, hogy közelebb kerüljetek a céljaikhoz. 

Mi NEM mastermind csoport?

 

Mit ad ez a mastermind csoport?

 

Együtt gondolkodást a legfontosabb célokról

Nem végnélküli ötletelést, hasznosnak hitt tanácsok sorozatát, hanem strukturált, célorientált beszélgetéseket, amely során a saját, legjobb megoldások jöhetnek felszínre.

Tudást és tápláló visszajelzéseket

A csoporttagok abban támogatják egymást, hogy mindenki a saját egyéni céljaival haladjon. Teszik ezt kérdésekkel, tudásmegosztással és olyan visszajelzésekkel, amik segítenek megérteni azt, amit egyedül jóval nehezebb.

Magány helyett közösséget

Vállalkozók, szabadúszók sokszor küzdenek azzal, hogy nincs kivel megbeszélni a nehézségeket. Ez a közösség segíti a vállalkozói magányt legalább a folyamat idejére feloldani, de sokszor alakulnak tartós üzleti kapcsolatok is a tagok között.

Kitartást

Az álmokat a megvalósulástól a cselekvés választja el. A legklasszabb ötlet is köddé válik, ha hiányzik a kivitelezés. Egy vállalkozásban ez gyakran unalmas feladatokból, vagy a sokak számára félelmetes önmarketingből áll, amelyekhez kitartás és bátorság szükséges. Ha vannak társak, akik motiválnak és erőt adnak, akkor megsokszorozódik a célba jutás esélye.

Diverzitást

A csoport összetételében külön figyelmet fordítok arra, hogy egymásnak ne jelentsenek a tagok konkurenciát, és hogy a sokszínűség létrejöhessen azáltal, hogy a résztvevők különböző szakmák képviselői.

Következő 3 hónapos mastermind csoport előkészületben.

Jelezd, ha érdekel!

 

 

Miért fontos, hogy egy képzett facilitátor támogassa a csoport munkáját?

Ezek a beszélgetések akkor lesznek a leghatékonyabbak, ha van valaki, aki:

A program részletei

 

A program díja

havonta 40.000 Ft/fő, összesen 120.000 Ft.

(A Kalangu Coaching korábbi ügyfelei részére 10% kedvezmény.)

A csoport minimum 4, max. 6 fővel fog működni.

Fontos, hogy elkötelezett és inspiráló közösség alakuljon, így a csoport zárt csoportként működik 3 hónapon keresztül. Ezért egyrészt hasonló motivációval és a vállalkozásukat illetően azonos fázisban tartó, de mégis különböző háttérrel rendelkező érdeklődők kerülnek majd egy csoportba. 

Ha szeretnél rólam és a történetemről többet tudni, akkor itt találsz rólam információt. Ha pedig szeretnéd megnézni, hogy még milyen módon tudunk együtt dolgozni, akkor az egyéni coaching ajánlatomat itt, és a kétórás intenzív „Erősség térkép” programomat pedig itt találod. 

Megszakítás