Skip to content

RÓLAM MONDTÁK

„Legfontosabb ügyfelemmel történt hosszú távú szerződésem előtt fordultam coach-hoz. A folyamat konkrét eredményeként sikerült elérnem a legjobb megoldást az adott helyzetben és ami a legfontosabb: megnyugodtam a végén, mert igazán számomra fontos dologban kiálltam magamért. Rájöttem, hogy konkrétan milyen formában szeretnék dolgozni a legfontosabb ügyfelemmel és ezt tudtam is képviselni a tárgyalásokon, majd több évre megkötöttük a közös szerződésünket, ami stabil bevételt ad a cégemnek. A folyamat alatt tetszett, hogy Évi az erősségeimre koncentrál és növeli az önbizalmamat, segítette a rálátásomat a helyzetemre és bátorságot adott a megfelelő döntéshez.
Évi nagyon jól dolgozik együtt az ügyféllel, figyel, visszatükröz, nem szajkózza a saját elképzeléseit, hanem nagyon ügyfélközpontúan erősíti az önbizalmat így az coachee lesz képes megoldani a saját problémáját önerőből, ami szerintem a legnagyobb dolog.
Plusz Éviben van egy világlátás, ”nagyban” gondolkodás, ami szintén segíti a megoldást és azt a megoldást, ami hosszútávon is megfelelő.” – SÁGHY KRISZTINA – Art2B ügynökség ügyvezető

„Azért fordultam coachhoz, mert tanácstalan voltam karrieremmel, magammal kapcsolatosan. A coaching segített abban, hogy erősségeimet előtérbe helyezzem és azokra összpontosítva keressem az utat. A folyamat alatt nagyon tetszett Éva hozzáállása, valódi összpontosítása a céljaimmal kapcsolatosan.
A folyamat végére előtérbe helyeztük az erősségeimet, és jobban éreztem magam minden beszélgetés után. Több lett a lelkesedésem, hogy belekezdjek dolgokba.
A coach nagyon felkészült, összpontosított a különböző témákra, tetszett az összefoglalás minden szekció végén.” KRISZTINA T.SZ. – Barcelona

„A coaching folyamatra akkor szántam rá magam, amikor megfogalmaztam, hogy „Nem ott tartok a karrieremben és egzisztenciálisan, ahol szeretnék!”. Új perspektívákat akartam találni a munkában, amelyek az egzisztenciális helyzetre is megoldást adnának.
Menetközben kiderült, hogy a konkrét célom eléréséhez sokkal mélyebbre kellett merülnöm, mert időközben szembesültem azzal, hogy egy átfogó életközépi krízisben kell újraépítkeznem. A folyamat alatt az tetszett a legjobban, hogy AZ EGÉSZ EGY IZGALMAS KÍSÉRLETEZÉS!!!! Spontán, az adott pillanatra, a jelenre fókuszál, az energiát keresi bennem-körülöttem, mindenestül jelen lehetek, megoldásközpontú, álmaimat-vágyaimat előcsalogathatom, MINDIG MEGERŐSÍT LÉLEKBEN. Segített abban, hogy kiderüljön mihez értek igazán, hogyan figyeljek a belső hangomra, amikor pozitív energiát érzek valami kapcsán, milyen egzisztenciális szerep illik most hozzám a karrieremben, hogyan teremtsek kapcsolatot gyorsan és hitelesen ismeretlen emberekkel, hogyan teremtsek megfelelő helyzetet kreatív és újszerű megoldásaim megszületéséhez, hogyan érezzem magam értékesnek és büszkének az eredményeim okán.
A coachingnak köszönhetően egy külső szakértő szerep irányába tudtam váltani a korábbi alkalmazotti létből, találtam már új stabil egzisztenciális pontokat, önmagam osztom be az időmet és sokkal rugalmasabban tudom alakítani a munka-magánélet egyensúlyát.
Éva kiválóan képzett, igazán érti a dolgát és nagyon hiteles, bizalmat ébresztő személyiség, teljesen rá tudom magam bízni. Úgy érzem, a vele közös munkával valóban elindultam az álmaim megvalósítása felé!”
KISS GYÖRGY SZABOLCS – Szervezetfejlesztő tanácsadó

„Az Évával folytatott coaching folyamatnak köszönhetően sikerült munkámat még hatékonyabbá tenni. A stratégiai gondolkodásmód, az időgazdálkodás, az új koncepciók kialakítása mind olyan kulcsfontosságú területek, melyek gyakran nem tudatosulnak, azonban kimagasló szerepük van a hatékony vezetői szerepkör felvállalásában. A sikeres működéshez elengedhetetlen a csapat erősségeinek ismerete, azok megfelelő alkalmazása. A Coaching folyamat rávilágít egy olyan újszerű gondolkodásmódra, melynek segítségével az életvitel és a munkafolyamatok egyaránt hatékonyabban működnek. ”
ENGELBRECHT KINGA – General Manager, Boscolo Budapest & Boscolo Residence

„Éva segítségét kértem, hogy a coaching praxisomat biztos alapra tudjam építeni. A folyamat alatt rengeteg belső akadály megszűnt, és a közös munkánk végére elértük a célt:  magabiztos hozzáállás, belső szilárdság.
A folyamat konkrét eredményeképp magabiztosan tudom támogatni az ügyfeleimet és elindult a weboldalam.

Éva nagyon átgondoltan coachol, csak fontos és nagyon jelentőségteljes kérdéseket tesz fel. A hanglejtésemből érezte, hogy hol vannak elakadási pontok és olyan zavarokra is rávilágított, amelyről nekem nem is volt tudomásom. Nem a felszínen dolgozik, éppen ezért tartós változást képes elérni az ügyfeleivel. Szívből ajánlom annak, aki valóban fejlődni akar.”
KOZMA RITA – Önismereti Coach – vallaldfelmagad.hu

„15 év szakmailag gyümölcsöző munka után elvesztettem állásomat 2012 végén. Az ok igen egyszerű volt. Túl drága voltam a cégnek. Úgy éreztem a tudásom és tapasztalatom semmit sem ér. Összeomlottam. A családom folyamatosan értem harcolt, velem szemben. Sok jó barát segített a családomnak és nekem. ÓRIÁSI KÖSZÖNETET akarok mondani nekik. Ezért írom ezt az ajánlást.
Az egyikük volt Éva, aki üzleti és vezetőfejlesztő coach. Éva segített újra építeni az önértékelésem. Ez egy 5 hónapos utazás volt az érzelmeim terén. Általában két hetente beszéltünk hol személyesen, hol Skype-on. Lépésről lépésre közelítettük meg aktuálisan legfájóbb problémáim. Az elején a negatív érzelmeim jelentették a legnagyobb kihívást. Éva segített megtalálni a kivezető utat sötét érzelmeim labirintusából.
Soha sem mondta meg mit kell tennem. A lehetséges megoldás egy darabját kereste a beszélgetésünkben, ami belőlem fakad és kiemelte ezt. A megtalált ötleten a beszélgetések után gyakran folytattam a gondolkodást és időről időre megválaszoltam legégetőbb gondomat.
Ennek eredményeképp megváltozott a hozzáállásom. Újra rátaláltam értékeimre, erősségeimre, lehetőségeimre. Újra képes voltam a jövőmre koncentrálni. Ezután közösen definiáltuk a számomra ideális munkahelyet. Folyamatosan munkát kerestem. Amikor a hozzáállásom megváltozott egyre sikeresebb lettem. Először egy freelance munkát találtam. Végül megtaláltam azt a munkát, ami nekem ideális. Nem tudom ezt elképzelni a szemléletváltás nélkül, és a valódi céljaim letisztázása nélkül. Köszönöm Éva.”

SZEKRÉNYES László, MBA, EA, IT Consultant, Lead Consultant at Stratis, Hungary

 

„Hogy mit adott a Coaching? Megismertem az értékeimet, felszínre hoztam a rejtett képességeimet, megtanultam hogyan kezeljem a sikereimet és a hibáimból hogyan tanuljak. Mindezt Tornallyay Éva célravezető kérdéseinek és profi, szakmai hozzáértésének köszönhetem ! Minden perc hasznomra vált. Köszönöm Évi !”
Csobán Éva esküvőszervező, Amerikai Esküvő: Az év esküvői Kreatív vállalkozása 2012, az Év Esküvőszervezője 2013.

 

„Éva, csodálom a tehetségedet abban, ahogy az eddig tanultakat integrálod a coachingban, és ahogy kialakítod a bizalmat a klienssel.”
Peter Szabo, Doctor of Law, MCC, Coach, Trainer, Író – Svájc

 

„Az elmúlt évek alatt mindig lenyűgözött az az energia és kíváncsiság, amit arra fordítottál, hogy önmagadról, másokról, illetve más kultúrákról minél többet megtudj. Mindig nagyon tetszett benned, hogy bár tisztán látod a nehézségeket egy-egy helyzetben, a lehetőségekre és a megoldásra fókuszálsz.”
Horváth Tünde, MCC, alapító, igazgató, Gestalt Coaching Center

 

„Rendelkezel egy nem szűnő hittel, amit az emberekbe, az emberi kapcsolatokba és az élet szépségébe vetettél egyszer régen, és ez a mindig, újra és újra feltámadó hited segít másoknak, hogy akarják és elérjék az egyensúlyt, a konszenzust, a fejlődést.”
Pál Csilla, Menta Communications Kft ügyvezető


„Már az első találkozásnál éreztem a másik emberre irányuló nagybetűs figyelmet és tiszteletet, magam is meglepődtem a beszélgetés közben kavargó emlékek, érzések felszínre törésétől. Nagyszerű versek, tinédzserkori fogadalmak, különleges találkozások hangulata idéződött fel ismét a rövid, mindennapos üzleti megbeszélés alatt.  Akkor még nem tudtam Éváról, hogy coach, nem tudtam, hogy tapasztalt vállalkozó… és hogy hamarosan nekem is segíteni fog visszatérni saját hiteles utamra.

Ha fontos Neked, hogy belül mindig az akarat és a képzelőerő, a jókedv és a kalandvágy győzedelmeskedjen, jó helyen jársz…”
M. Csizmadia Katalin,  Moha Ház ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Megszakítás