Skip to content

ÁTÁLLÁS-Így találj stabilitást és lehetőségeket a bizonytalanban

Virtuális workshop, hogy a bizonytalan helyzetekben is találj biztonságot.
Időpont: 2020. május 9. - 17:00-18:45

Pár hete, még a “boldog békeidőkben” tartottunk egy workshopot, „A második görbe – karrier/vállalkozás megújítás biztonságosan” címmel (https://www.facebook.com/events/504315053538381/), amit nagyon szerettünk mi is és a résztvevők is.

Aztán jött a vírus a “maradj otthon” és minden megváltozott. Sorra kaptuk a híreket ügyfelektől, ismerősöktől, barátoktól és mi is tapasztaljuk a saját bőrünkön, hogy napról napra alakul át és válik bizonytalanná az életünk és a munkánk szinte minden része.

Ha Te is azok közé tartozol, akik:
– 🎉még sosem dolgoztak otthonról ÉS online,
– 🎉épp megélik azt, hogy az eddigi munkáik egy jó részét (van, akinek az összeset) lemondják,
– 🎉nem tudják, hogy megmarad-e a munkájuk, és ha igen, meddig,
– 🎉 össze vannak zárva a családdal, vagy akikre még jobban rászakad az egyedüllét….
…akkor fontos tudni, hogy teljesen természetes az, hogy pánikolsz, hogy nem tudod mit tegyél, hogy szomorú, mérges és bizonytalan vagy. Krízisben ezek ösztönös és normális érzések, reakciók.

Az ösztönös reakciókon túl pedig szintén természetes, hogy nem tetszik több minden abban, ami történik, de hiába állnál ellen ennek a mostani helyzetnek, hiába akarnál mindent úgy csinálni, ahogy eddig, ez most nem fog menni.

 

🔷Most arra van szükség, hogy egy lépést lépj hátra (mi is ezt tesszük), és kezdd el a realitás szemüvegén keresztül nézni a helyzetet a negatív érzések szemüvege helyett.

 

⚖️Érdemes picit lelassulni, és nyitottabbá válni új dolgokra, akár olyanokra is, amikre korábban nem gondoltál. A legfőbb szövetséges most az elfogadás, a rugalmasság, a tudatosság, illetve a közösség.

 

💙🔔Mi most egy kifejezetten a krízis helyzetre alkalmazható módszert szeretnénk átadni egy rövid workshop keretein belül. Az a szándékunk, hogy kapj egy olyan eszközt, olyan gondolatokat és olyan társakat, melyek segítségével megtalálhatod a biztonságot a mostani helyzetben, és ötleteket arra, hogy mit érdemes tenned.

 

A workshop során az alábbi lépéseken megyünk végig:

 
 

1. Vissza a jelenbe!

2. Térképezd fel a helyzeted

3. Találj biztonságos, stabil tartópilléreket

4. “Eggyel jobb” - pozícionáld magad a következő helyzetedbe

5. Vedd vissza az irányítást

PROGRAM RÉSZLETEI

  

IDŐPONT: 2020. május 9, 17:00-18:45 óra között.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 13.000 Ft/fő, azonban a mostani helyzetre való tekintettel azt szeretnénk, ha minél többen tudnátok részt venni, ezért ha ez a díj elérhetetlen most neked, akkor azt megköszönjük, ha jelzed nekünk, hogy mennyi az, amit rá tudsz szánni.
💙 Ha pedig teheted, akkor fizesd ki valaki helyett, hogy minél többeket tudjunk így, ezzel a tudással támogatni.

LÉTSZÁM: min. 4, max. 8

HELYSZÍN:  online platform

KIk vagyunk & és miért bennünket válassz

  

Mindketten harcedzettek vagyunk válsághelyzetekben. Judit egy komoly műtétet követően állt talpra és helyezte új alapokra személyes és szakmai életét. Én pedig egy utazási irodát vezettem 2001. szeptember 11.-én, majd 2008-ban is, amikor a világválság ott döngetett az ajtónkon. Mindketten megerősödve, és eredményesen jöttünk ki az akkori válságokból.

TORNALLYAY ÉVA

- Idegenforgalmi közgazdász, üzleti és vezetőfejlesztő coach, transzformációs team coach, a Kalangu Coaching alapítója, világutazó vagyok. Nyugat Afrikában nőttem fel, felnőttként pedig éltem Barcelonában és Londonban. 20+ év nemzetközi turizmusban, ezen belül 15+ év vállalkozóként, vezetőként szerzett tapasztalattal a hátam mögött léptem ki az „ismeretlenbe”, amikor 45 évesen váltottam. Ki voltam égve, és fogalmam sem volt, hogy merre tovább. Akkor költöztem Barcelonába, ahol az új kaland és az inspiráló környezet segítségével eldöntöttem, hogy coachként folytatom tovább. Az a célom, hogy minél több embernek segítsek kapcsolatba kerülni saját kiválóságával és tehetségével, hogy merjenek bátor, de biztonságos döntéseket hozni, melyek által a saját útjukat építhetik. Így elégedettebbek, boldogabbak lesznek a munkájukban és az életük többi részében is. www.kalangu.net

JUDIT TERJÉKI

- Szervezetfejlesztő, HR tanácsadó, cselekvésorientált csoportos coach és tréner vagyok. Közgazdász végzettséggel közel 20 évet dolgoztam különböző vállalati (termelő – General Electric, Berwin Ruhagyár, kereskedelmi, illetve banki, szolgáltató) HR pozíciókban, ebből 14 évet vezetőként. 2003-ban váltottam és léptem ki a nagyvállalati alkalmazotti világból. 2014-re alakítottam ki a szabadúszó létnek azt a ritmusát, amelyben most jól érzem magam. Sikereimet mindig csapatban értem el, hiszek a közösség erejében, az együtt gondolkodásban, a közös munkában. Számomra a legfontosabb a profi munkavégzés, az őszinteség és a partneri együttműködés. Misszióm: Együtt cselekedni és alkotni, a tudásomat átadni, tanítani. Olyan munkákat végzek, amelyekkel a személyes missziómat tudom megvalósítani és mellette van időm magamra, a barátaimra, a családomra és két fantasztikus unokámra. Hiszem, hogy ez az egyensúly fenntartható. Rengeteget tanultam és nagyon sok segítséget, támogatást kaptam ezen az úton.
http://terjekijudit.hu/

Megszakítás