Skip to content

KEZDD EL MIELŐTT KÉSZEN ÁLLSZ

KEZDD EL MIELŐTT KÉSZEN ÁLLSZ

Elég volt a halogatásból

2017. júliustól

 

6 alkalmas csoportos coaching és közös tanulás azért, hogy a régóta halogatott tervekből végre cselekvés legyen

 

 • Van egy ötleted, amiből szeretnél vállalkozást építeni, de félsz elkezdeni?
 • Átalakítanád a munkád, vállalkozásod, de beragadtál és nem sikerül megtenni a váltáshoz szükséges lépéseket?
 • Már több száz óra tréningen, képzésen jártál, de még mindig úgy érzed, hogy nem vagy elég felkészült?
 • Még mindig abból van bevételed, amit már évek óta nem szeretsz csinálni, de nem tudod elképzelni sem, hogy mi másból lehetne?
 • Elakadtál egy projekttel?

 

Van valami, ami tehetséges emberek millióit akadályozza meg abban, hogy elkezdje azt csinálni, amit már régóta tervez(get).

Az, hogy azt gondolja, nem tud még eleget.

Pedig a világ legsikeresebb vállalkozói mind azt mondják, hogy akkor van esélyed a sikerre, ha elkezded, akkor is ha úgy érzed még nem állsz készen.  

Soha nem fogod úgy érezni, hogy felkészültél. Mindig lesz valami, amit még tehetnél azért, hogy jobb legyél. Mindig lesz valami, amire azt mondhatod, hogy nincs benne elég tudásod, tapasztalatod.

Az igazság viszont az, hogy nem a gondolkodás hozza meg a tapasztalatot, hanem a CSELEKVÉS.

Menetközben lesz meg az információ, amivel a következő szintre léphetsz. A túl sok tervezés megöli a kreativitást és a motivációt. Az egyetlen lépés, amit meg kell tenned ahhoz, hogy elérd a célod, az az, hogy elkötelezed magad a változás mellett.  

Ez a program egyébként olyan, amit én is már egy jó ideje tervezek, de nekem is elegem lett a halogatásból. Most eljött az idő.

 

HA VELÜNK TARTASZ, AKKOR ŐSZRE MÁR EZT ÉRHETED EL 

 • Megtaláljuk, hogy mi az a terv, cél, ami mellett el tudsz köteleződni. A halogatásnak ekkor lesz vége.
 • Segítünk fenntartani közben is a motivációdat, hogy ne add fel, amikor nehézségekkel találkozol.
 • Azonnali akciótervet kapsz kézhez, ami biztosítja az első lépéseket és a haladást.
 • A csoport sokszínűsége és tapasztalata segít abban, hogy több lehetőséget találj, mint amennyire egyedül lennél képes.  
 • Saját megoldásaid lesznek, saját elakadásaidra.
 • Egy csoport ereje és tudása nagy dolgokra képes. A facilitátor (vagyis én) pedig biztosítja, hogy fókuszáltan dolgozzunk, és valódi megoldások szülessenek.


A csoport 6 alkalommal találkozik, alkalmanként 3 órára. A coaching mellett egy olyan módszerrel dolgozunk, amit a világ legnagyobb szervezetei is sikeresen használnak arra, hogy hatékony, gyors megoldások szülessenek.

Hozd el a saját témádat és próbáld ki, hogy milyen az, ha egy egész csoport Téged támogat, ahelyett, hogy lebeszélne, vagy visszatartana. Te is tudsz majd másokat hatékonyan támogatni abban, hogy előre lépjenek.

 

NEKED MIK A KIFOGÁSAID, HOGY MOST SE SAJÁT MAGAD LEGYÉL A TOP PRIORITÁSOD?  

 • Kifogás 1: nem jók az időpontok – ha szeretnél megoldást minél előbb, akkor jelezd, hogy jönnél, és ígérem, találunk megoldást közösen a csoporttal.
 • Kifogás 2: nem érsz rá – mindenkinek 24 órából áll a napja. És mindenki arra fordít időt, ami neki fontos. Mi lesz, ha nem lépsz most? 1 év múlva mit fogsz megbánni? Tedd meg ma azt, amit kell, hogy idővel azt tehesd, amit akarsz.
 • Kifogás 3: nincs rá pénzed – kérlek nézd meg a lehetséges fizetési konstrukciókat. Remélem az egyik elég kedvező lesz, hogy befektess magadba, és egy olyan munkába, amivel egyről a kettőre tudsz lépni.
 • Kifogás 4: bolondnak gondolnak a barátaid, ha ilyenekre jársz – bolond vagy azért, mert Te tényleg tenni akarsz azért, hogy fejlődj? Vagy azért, mert jobb életre vágysz?
 • Kifogás 5: ez sem fog semmit érni, ha már évek óta nem kezdtem bele – lehet, hogy nem elég tiszta a célod, azért nem indultál még el. Vagy nem a Te ritmusodnak, egyéniségednek, tehetségednek megfelelő támogatást kaptad meg eddig. Több mint 20 év üzletfejlesztői és vezetői tapasztalattal, valamint több mint 1500 óra önfejlesztéshez kapcsolódó képzés és sok száz óra coachként végzett munkára alapozom azt, amit én nyújtani tudok Neked. És akkor még nem tudjuk, hogy a csoport milyen kollektív tudást dob össze. 😊

 

ELEGED VAN ABBÓL, HOGY CSAK IRIGYKEDSZ AZOKRA, AKIK MÁR ODAÉRTEK?

Tarts velünk, várunk szeretettel!

 

RÉSZLETEK

IDŐPONTOK: 2017. július 10.-től, a résztvevők által egyeztetett időpontokban. Alkalmanként:  17.00-20.00

BEFEKTETÉS ÖNMAGADBA:

Kedvezményes ár: egyösszegű 2017. június 25.-ig történő befizetés esetén – 75.000 Ft/ 6 alkalom

VAGY

Befizetés 3 részletben:

1. részlet – 2017. 2017. június 25.-ig: 40.000 Ft

2. részlet – 2017. július 25-ig: 25.000 Ft

3. részlet – 2017. augusztus 25-ig: 25.000 Ft

LÉTSZÁM: Minimum 5 fő, maximum 8

HELYSZÍN: Budapest

KÉRDÉSEK A PROGRAMMAL KAPCSOLATBAN: Tornallyay Éva – evat@kalangu.net

JELENTKEZÉS

 

A WORKSHOPOT VEZETI: Tornallyay Éva

Tornallyay Éva, idegenforgalmi közgazdász, üzleti és vezetőfejlesztő coach, team coach, a Kalangu Coaching alapítója, világutazó vagyok. Nyugat Afrikában nőttem fel, angol nyelvterületen, és éltem Barcelonában és Londonban.

20 éven keresztül dolgoztam a nemzetközi turizmusban, ezen belül 10 évig vezettem a saját cégemet. 45 évesen váltottam és az eddigi vezetői, üzlet- és kapcsolatfejlesztői tapasztalataimat is felhasználva, többféle módszert elsajátítva lettem üzletfejlesztő coach.

Minden eddigi munkámban kifejezetten szerettem az innovációt és az üzletfejlesztést, hogy hogy lehet egy stratégiából, üzleti elképzelésből a legtöbbet, a legérdekesebbet kihozni.

Magyarországon elsőként szerveztem utazásokat a Török Riviérára, későbbi saját cégem pedig elsőként látta el a világ egyik legnagyobb hajótársasága, a Princess Cruises magyarországi kizárólagos képviseletét. Kis cégként az ország legnagyobb vállalatainak szerveztünk utazásokat az Északi Sarkkörtől kezdve Dél-Amerika esőerdőibe. Az akkori munkámban fontos volt, hogy minél többet mutathassak meg a világ ismert és kevésbé ismert szépségeiből, természeti kincseiből, a kultúrák és az ott élő emberek egyediségéből.

A coachingban is az vonz, hogy megtaláljuk mindazt a lehetőséget, egyediséget, ami egy ügyfelet, vagy a vállalkozását új lehetőségekhez juttatja, és előre viszi.

A nemzetközi környezet az életem része, ezért nagy öröm, hogy nem csak magyar, hanem külföldi ügyfelekkel is dolgozom, legyen az Budapest, Barcelona, Amszterdam vagy London. Szabadúszóként egy nemzetközi szervezet coachaként is dolgozom külföldre költöző expatokkal.

Társszerző vagyok egy az Egyesült Királyságban megjelent coaching témájú könyvben, ahol az Álommunka Projektemet mutatom be. A könyv “Dial a Guru – Awaken your true potential” címmel az Amazonon található.

Abban hiszek, és legalább 60 országban kialakított sikeres együttműködésem is ezt támasztja alá, hogy a beszélgetések, a valódi kíváncsiság és a kölcsönös tisztelet adják a legjobb üzletfejlesztés alapjait, és ezek egyúttal a tanulás, az új ötletek, és az önfejlesztés végtelen forrásai is.

Szabadidőmben szenvedélyes utazó, Nia táncos, és búvár vagyok.

Megszakítás