Skip to content

ÜZLETI KAPCSOLATOK KÖNNYEDÉN – BÁRHOL A VILÁGON

ÜZLETI KAPCSOLATOK KÖNNYEDÉN

Kapcsolatépítés könnyedén, bárhol a világon

 

 

Egy workshop mindazoknak, akiknek fontos, hogy kapcsolati hálót építsenek, de kirázza őket a hideg attól, hogy idegenekkel beszélgetést kezdeményezzenek, akár belföldön, akár külföldön vannak.

 

A PROGRAM CÉLJA

Van egy mára már nagyrészt negatív jelentéssel bíró fogalom, amitől sokan legszívesebben kifutnának a világból.

Ez a Networking.

Az idegen emberekkel való kapcsolatfelvétel a leggyakoribb félelmek egyike ugyanúgy, mint a kudarctól való félelem, hogy mit gondolnak rólunk mások, vagy hogy saleskednünk kell.

A legtöbb embernek a networkingről a végnélküli névjegyosztogatás, a kényelmetlen hallgatások, az érdektelen beszélgetések jutnak eszükbe.

Olyan események, amelyeken muszáj részt venni, bár egyik porcikájuk sem kívánja. A networking szó már magában rejti azt, hogy ez MUNKA, ami sokszor nem esik jól.

Sokan rettegnek attól, hogy ismeretlen közegbe, vagy társaságba menjenek, mert kényelmetlenül érzik magukat, ha meg kell szólítani egy idegent. Ezért aztán nem mennek.

Vannak olyanok is, akik céltudatosan kezdeményeznek beszélgetéseket, járnak rendezvényekre, találkozókra, gondosan kiválogatva azokat, amelyek beleillenek a terveikbe. Sokszor mégis csalódottan, az elvárt, de létfontosságú kapcsolatok nélkül maradnak.

Kapcsolatok nélkül semmilyen vállalkozást, céget nem lehet életben tartani, vagy sikeressé tenni. Kapcsolatépítési készségekre van szükség a megfelelő állás megtalálásához is. Jól működő kapcsolatokra van szükségünk vállalaton belül és kívül is, megszokott és új környezetben is.

A világ legalább 60 országában voltak már üzleti partnereim, akikkel hosszú évekig sikeres, stabil, inspiráló és sokszor baráti együttműködésünk volt. Alkalmazottként új termékek és a hozzájuk tartozó piac kialakításakor, majd a saját cégem alapításakor, illetve amikor 45 évesen elhagytam korábbi szakmámat, az idegenforgalmat, többször építettem fel nulláról egy-egy teljesen új kapcsolati hálót. Ugyanezt tettem, amikor Barcelonába, illetve Londonba költöztem.

 

MIT KÍNÁL A PROGRAM?

Az ÜZLETI KAPCSOLATOK KÖNNYEDÉN program célja az, hogy támogatást és saját megszerzett tapasztalatokon keresztül tudást adjon át a könnyed és sikeres üzleti kapcsolatok kialakításához.

A workshop eredményeképp a résztvevők:

 • képesek lesznek vadidegenekkel is tartalmas beszélgetéseket kezdeményezni,
 • görcs és zavar nélkül tudják majd a saját munkájukat, üzletüket bemutatni,
 • megtanulják, hogy mit tehetnek az eredményesebb üzleti tárgyalásokért,
 • ötleteket kapnak ahhoz, hogy hogyan lehet nulláról felépíteni egy új kapcsolati hálót,
 • tippeket kapnak ahhoz, hogy hogyan érdemes tartós és stabil üzleti kapcsolatokat kialakítani, mind belföldön, mind külföldön,
 • mindezt úgy, hogy közben tényleg jól fogják magukat érezni.

 

AMITŐL EZ A PROGRAM MÁS

Az a célom, hogy mély és hatékony munka induljon el a csoportban. Ezért kis létszámban dolgozunk, így csoportonként maximum  8 résztvevő tud jelentkezni.

 • A program megalkotójaként egy picit mást gondolok arról, mint amit általában tapasztalni lehet azzal kapcsolatban, hogy hogyan szokás kapcsolatokat és beszélgetéseket kezdeményezni. És másképp is csinálom. Ezeket a személyes tippeket szeretném átadni a program során.
 • Abban hiszek, hogy a személyes kihívásokra saját, egyéni megoldások adnak tartós választ. Ezért a program során interaktív, személyes élményen alapuló tanulásra lesz lehetőség, coaching eszközök segítségével. A program végén mindenki a saját habitusának és ritmusának megfelelő kapcsolatépítési recepttel távozik.

 

TÉGED IS VÁRLAK

 • Ha vezetőként vagy vállalkozóként nehezedre esik az ideális partnerekkel, üzletfelekkel történő kapcsolatfelvétel,
 • ha munkahelyet vagy karriert váltanál, de nem tudod, merre indulj,
 • ha egyértelműen úgy érzed, hogy szakmai életed alakításában kulcsfontosságú a kapcsolatteremtő képesség,
 • ha utálod a networking eseményeket,
 • ha érdekel, hogy hogyan lehet a világon bárkivel elkezdeni egy beszélgetést,
 • ha szeretnél magabiztosabbá válni akkor amikor egy idegen üzleti környezetben kell kapcsolatokat találnod,
 • ha elkötelezett és nyitott vagy saját magad fejlesztése és új megoldások kipróbálása iránt,
 • ha a csoport munkában aktív résztvevő szeretnél lenni.

 

IDŐPONT ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

IDŐPONT:  naponta 09:30-17:30

LÉTSZÁM: Minimum 4 fő, maximum 8

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Magánszemélyeknek: 48.000 Ft/fő

Cégeknek: 60.000 Ft/fő

A Kalangu Coaching korábbi ügyfeleinek 20% kedvezmény, mely feltételeiről kérésre küldünk tájékoztatást.

AMIT A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZ:

 • a 2 napos workshopot
 • a workshop előtt egy rövid skype beszélgetést,
 • a helyszínen frissítőket.

HELYSZÍN: pontosítás alatt

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

KÉRDÉSEK A PROGRAMMAL KAPCSOLATBAN: Tornallyay Éva – evat@kalangu.net

JELENTKEZEM A WORKSHOPRA

A PROGRAMOT VEZETI: Tornallyay Éva

Tornallyay Éva, idegenforgalmi közgazdász, üzleti és vezetőfejlesztő coach, team coach, a Kalangu Coaching alapítója, világutazó vagyok. Nyugat Afrikában nőttem fel, angol nyelvterületen, és éltem Barcelonában és Londonban.

20 éven keresztül dolgoztam a nemzetközi turizmusban, ezen belül 10 évig vezettem a saját cégemet. 45 évesen váltottam és az eddigi vezetői, üzlet- és kapcsolatfejlesztői tapasztalataimat is felhasználva, többféle módszert elsajátítva lettem üzletfejlesztő coach.

Minden eddigi munkámban kifejezetten szerettem az innovációt és az üzletfejlesztést, hogy hogy lehet egy stratégiából, üzleti elképzelésből a legtöbbet, a legérdekesebbet kihozni.

Magyarországon elsőként szerveztem utazásokat a Török Riviérára, későbbi saját cégem pedig elsőként látta el a világ egyik legnagyobb hajótársasága, a Princess Cruises magyarországi kizárólagos képviseletét. Kis cégként az ország legnagyobb vállalatainak szerveztünk utazásokat az Északi Sarkkörtől kezdve Dél-Amerika esőerdőibe. Az akkori munkámban fontos volt, hogy minél többet mutathassak meg a világ ismert és kevésbé ismert szépségeiből, természeti kincseiből, a kultúrák és az ott élő emberek egyediségéből.

A coachingban is az vonz, hogy megtaláljuk mindazt a lehetőséget, egyediséget, ami egy ügyfelet, vagy a vállalkozását új lehetőségekhez juttatja, és előre viszi.

A nemzetközi környezet az életem része, ezért nagy öröm, hogy nem csak magyar, hanem külföldi ügyfelekkel is dolgozom, legyen az Budapest, Barcelona, Amszterdam vagy London. Szabadúszóként egy nemzetközi szervezet coachaként is dolgozom külföldre költöző expatokkal.

Társszerző vagyok egy az Egyesült Királyságban megjelent coaching témájú könyvben, ahol az Álommunka Projektemet mutatom be. A könyv „Dial a Guru – Awaken your true potential” címmel az Amazonon található.

Abban hiszek, és legalább 60 országban kialakított sikeres együttműködésem is ezt támasztja alá, hogy a beszélgetések, a valódi kíváncsiság és a kölcsönös tisztelet adják a legjobb üzletfejlesztés alapjait, és ezek egyúttal a tanulás, az új ötletek, és az önfejlesztés végtelen forrásai is.

Szabadidőmben szenvedélyes utazó, Nia táncos, és búvár vagyok.

 

Megszakítás