Skip to content

AMI A SZAKMAI SIKEREK MÖGÖTT VAN + KARÁCSONYI AJÁNDÉK

Ha választhatsz, megülsz a székeden, vagy táncolsz, remélem, a táncot választod.

Lee Ann WOmack

Tavasszal egy zseniális fotóssal dolgoztam azon, hogy hogy alakítsa át úgy a munkáját, hogy több öröme és nagyobb sikerélménye legyen benne.

Úgy döntöttem, hogy annak a folyamatnak az alapjaival dolgozunk, amire az erősségalapú workshopom is épül, ami legközelebb január 18.-án vagy 20.-án lesz (válaszd ki, hogy Neked melyik nap a legjobb):

Úgyhogy kezdésnek ő is megcsinálta a tesztet, amivel a workshopon is dolgozunk, és az eredménytől nagyon meglepődött. A teszt a legfontosabb 5 erősségünket méri, amiről vagy tudunk vagy sem, de mindenképp van nekünk. Ezek nem tanult erősségek, hanem olyanok, amelyek már kicsi korunkban kialakulnak.

Az ő egyik legfontosabb erőssége, az az ötletgyártás. Különböző információk, élmények alapján olyan ideák, ötletetek összeállítása, amelyekkel képes új megoldások tömegét felsoroltatni.

Amikor rájött, hogy ez valójában mit is jelent, kiakadt. Azt mesélte el, hogy gyerekkorában folyamatosan rászóltak, hogy fejezze már be az álmodozást, az ábrándozást. Pedig ez volt a kedvenc időtöltése – leülni egy nyugis helyre, és ábrándozni arról, hogy mit, hogy lehet megváltoztatni, megcsinálni, összerakni.

Aztán eszébe jutott az is, hogy szakmai sikerei mögött is ez az erősség áll, bár ezt korábban nem ismerte fel. Akkor tud igazán kreatív és minőségi munkát nyújtani az ügyfeleinek, amikor van ideje leülni, elmélkedni, és ötletelni.

Úgyhogy a közös munkánk után beillesztett a napjaiba időt arra, hogy „ábrándozzon”. Neki ez egy olyan óra minden egyes nap, amikor zavartalanul tud kreatív megoldásokon ötletelni. Ezt végre lelkifurdalás nélkül tudta megtenni, mert rájött, hogy ez mégsem valami rossz, felesleges dolog.

Mióta tudatosan használja ezt az erősségét, sokkal több munkája lett, és munka közben ő maga nyugodtabb, kevésbé stresszes. Így az ügyfeleinek is magasabb minőségű munkát tud átadni.

Ismét lesz ilyen workshop, amelyen Te is megtanulhatod, hogy a legfontosabb céljaidhoz, illetve napi szinten, hogy használd azokat az erősségeidet, amelyek által eredményes lehetsz abban, amit csinálsz. Ez egy intenzív workshop, amin már többen vettek részt, és még senki nem bánta meg. 🙂 Nézzétek meg a visszajelzéseket.

Gyere, és tanulj meg úgy tervezni, és ennek köszönhetően úgy dolgozni, vállalkozást építeni, hogy az erősségeidre építed a tevékenységed. Hidd el, megéri.

Jön a karácsony, és sokszor nehéz kitalálni, hogy kinek mit ajándékozzunk.

Ha van valaki a környezetedben, akin látod az elmúlt időben, hogy fáradt és motivációt vesztett a munkájában, vagy el van veszve azzal kapcsolatban, hogy egy projektet, vállalkozást, hogy vigyen sikerre, akkor talán örülne egy tartósan hasznos ajándéknak. Olyan tudást kapna így saját magával kapcsolatban, amit egy életen át tud használni.

Én is szeretnék ajándékot adni. Ha idén december 24.-ig jelentkezel Te, vagy az, akinek ajándékba adod ezt a workshopot, akkor a workshop, a 30 napos utánkövetés és az 1 óra coaching mellé most ajándékba adok plusz 1 óra coachingot. Aki részt vesz a workshopon, egy olyan tervvel és több olyan eszközzel lesz gazdagabb, amivel azonnal el tudja kezdeni megváltoztatni azt, ahogy dolgozik.  

Az Inspiráció MOST Facebook csoportban pedig sok érdekes hozzászólás és inspiráló gondolatot találnál, ha belépnél. 🙂

Gyertek, várlak. 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Megszakítás