Skip to content

VÁLTOZTASS AZON, AHOGY DOLGOZOL

Támogassa a munkád vagy a vállalkozásod azt, ahogy élni szeretnél, úgy, hogy közben elkerüld a kiégést. 

Elismert és eredményes szakemberként, vagy egy vállalkozás elszánt tulajdonosaként biztosan jól ismered mindazt az izgalmat, elismerést, és különleges lehetőséget, ami ezzel a szereppel jár. Mindez azonban nem létezik komoly elkötelezettség és felelősség nélkül.   

Attól a nyomástól, amit az állandóan jelenlét, a döntéshozás, az elvárt teljesítmény elérése, hogy még egy válság idején is jó példát kell mutatnod, idővel magányosnak, motiválatlannak, kimerültnek, túlpörögve, bizonytalannak és elveszettnek érezheted magad.  

Ha ezek közül bármelyik ismerős neked, akkor itt az idő, hogy elkezdj többet csinálni abból, ami működik, és kevesebbet abból, ami nem.

Ha szeretnéd megváltoztatni azt, ahogy dolgozol, vagy bővítenéd a vállalkozásod lehetőségeit, hogy értéket teremthess, hogy azok az erősségeid köré épüljön a munkád, amik mentén igazán eredményes lehetsz, és a munkád által is elérd a személyes kiteljesedést, akkor tudok segíteni.

Egyéni coaching, mastermind (tudásmegosztó) csoportok és egyedi workshopok révén ajánlok támogatást ahhoz, hogy a kimerültség, az unalom és a motiválatlanság helyett tisztázhasd azt, amit valóban akarsz, és hogy megtervezd az odajutáshoz szükséges lépéseidet. A közös munkánk által több lehetőséget fogsz látni a továbblépésre, lesz energiád és bátorságod ahhoz, hogy merj változtatni és hogy meghozd a nehéz, de fontos döntéseket. Végül pedig lesz egy olyan terved, ami a saját ritmusodra, és a számodra ideális időtartamra épül, hogy biztonságban tudd a tervedet kivitelezni.

Ha már tudod, hogy milyen támogatásra van szükséged, akkor válassz az alábbi stratégiai programok közül. Ha nem vagy biztos abban, hogy mi lenne számodra a leghatékonyabb, akkor szívesen átbeszélem veled. Küldj egy emailt, vagy jelentkezz egy 45-perces stratégiai konzultációra, ami teljesen kötelezettségmentes.

VÁLSÁG-STRATÉGIÁK

3 órányi intenzív coaching jellegű támogatás, ami segít visszavenni a kontrollt, hogy meg tudd hozni az aktuálisan legfontosabb döntéseket és fókuszálni tudj a legsürgetőbb teendőkre.

STABILITÁS VISSZASZERZÉSE VÁLSÁGHELYZETBEN

Arra az esetre, ha éppen elvesztetted a munkád, vagy a vállalkozásodban váratlan helyzet állt elő és úgy érzed kicsúszott a kezedből az irányítás, talán nincs is ötleted arra, hogy mi a teendő.  A megszokott megoldások ilyenkor többnyire nem működnek, a „nemtudás” állapota, illetve az új kihívások pedig hatalmas szorongást, zűrzavart és negativitást okozhatnak.  

Ez a 3 órás intenzív program segít visszaszerezni az irányítást, új energiát találni, csökkenteni a stresszt, hogy legyenek új ötleteid, és perspektívát válthass, akkor amikor a munkáddal vagy a vállalkozásoddal kapcsolatban valamilyen váratlan helyzetbe kerülsz. Ezáltal képes leszel meghozni a szükséges döntéseket, illetve mobilizálni az erőforrásaidat.

A TARTÓS MOTIVÁCIÓ & EREDMÉNYESSÉG FORRÁSA

2 órás coaching szemléletű program a legfontosabb erősségeid feltérképezésére, hogy fókuszba kerüljön mindaz, amitől a legjobb lehetsz a munkádban vagy a vállalkozásodban

A TARTÓS MOTIVÁCIÓ & EREDMÉNYESSÉG FORRÁSA

Erősség alapú munka és vállalkozás

Gondolkodtál már azon, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy a munkád energiaforrás legyen embert próbáló erőfeszítés helyett? Esetleg vágytál már arra, hogy könnyedebben érd el a munkádban, vállalkozásodban az elvárt eredményt?

A 2 órás program során megtudhatod, hogy mik a legfontosabb erősségeid, mi az, amiben kiemelkedően tehetséges vagy, és hogy hogyan használd ezeket tudatosan a mindennapokban.

A munkádban és a vállalkozásodban így napi szinten nagyobb motivációval tudsz jobb teljesítményt elérni, és elégedettebb, boldogabb is leszel.

KIÚT A KÁOSZBÓL - minden egy inspiráló céllal kezdődik


Intenzív, eredményorientált, személyre szóló coaching 3 hónapon keresztül.

KIÚT A KÁOSZBÓL

Válaszd ki a számodra ideális irányt

Szeretnéd világosan látni, hogy mit is kellene a munkádban  vagy a vállalkozásodban megváltoztatni ahhoz, hogy ismét jól érezd magad? Jó lenne, ha megszűnne az állandó “elveszettség” érzés?

Tarts velem ebben az intenzív 3 hónapos programban, mely végére lesz egy tiszta képed arról, hogy hogy szeretnél a jövőben dolgozni, és hogy képzeled el az életed egészét a jövőben.

Kiderítjük, hogy mit tudsz tenni azért, hogy újra motivált legyél, és hogy mi minden lehetséges annak ellenére, hogy most sok minden lehetetlennek tűnik. Összegyűjtjük, hogy mik azok a legfontosabb lépések, amelyek szükségesek ahhoz, hogy átalakítsd hosszú távon a munkádat, hogy az lehetővé tegye számodra azt az életmódot, amire vágysz.

 

A NAGY KALAND

Előkészületben!

A NAGY KALAND

Új munka, új élet, új környezet

Itt az ideje nagyot álmodni! Ez a program Neked szól, ha gyökeresen meg akarod változtatni azt, ahogy dolgozol, és egy teljesen új világot akarsz magadnak építeni: egy új vállalkozást, egy külföldi életet, egy új vezetői szerepet, vagy egy új karriert.

Ez alatt a 10 hónapos program alatt egy izgalmas, új jövőképet alkotunk a munkáddal/karriereddel/vállalkozásoddal kapcsolatban.  Egy olyan hatékony szemléletet fogsz elsajátítani, ami segít meghozni a legfontosabb döntéseket, és kialakítani azt a stratégiát, amivel tudsz majd haladni a célod felé. A program során új eszközeid, erőforrásaid és támogatásod lesz, amely a kívánt élet / vállalkozás / karrier megteremtéséhez szükségesek – hogy újra nagyszerű munkát végezhess, és legyen időd a magánéletre és új élményekre is.  

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN

Megszakítás