Skip to content

alakítsd át a munkádat úgy, hogy

számítson.

Fedezd fel, hogyan teremthetsz értéket azzal, amihez a legjobban értesz, és hogy érheted el a személyes kiteljesedést a munkád révén anélkül, hogy kiégnél.

Változtass azon ahogy dolgozol 

fedezz fel új lehetőségeket.

Számos oka lehet annak, hogy változtatni szeretnél azon, ahogy dolgozol.

    • Egy ideje már azt érzed, hogy kimerít a munkád és egyre nagyobb kihívást jelent a mindennapok pörgésében értelmet találni a végtelen számú feladatban, projektben.
    • Van egy olyan projekt- vagy üzleti ötleted, amely jelentőségteljes változást hozhatna.
    • Felértél a vállalati ranglétra csúcsára, de mégsem vagy ettől boldog, és egyfolytában azt kérded magadtól: „ez minden?”
    • Másik országban szeretnél élni és dolgozni, akár teljesen helyfüggetlenül.
    • Megtörtént a legrosszabb és a munkahelyeden lezajlott átszervezés miatt elbocsátottak.

Tudd, hogy nem vagy egyedül ezekkel a gondolatokkal. Tehetséges emberek milliói vergődnek évekig olyan munkákban, vagy akár vállalkozásokban, amelyeket korábban szerettek, de mára demotiválóvá és értelmetlenné váltak számukra. Próbálják kitalálni, hogy hogyan változtassanak, de legtöbbször fogalmuk sincs, hogy mi az, amire igazán vágynak, vagy mi az, amiben igazán jók. Elveszettnek érzik magukat, és nem tudják, hogy merre induljanak el.

Az igazság az, hogy az ébren töltött időnk nagyrészét munkával töltjük és ez összességében több, mint amennyit a szeretteinkkel töltünk, vagy bármi mással, ami fontos számunkra.

Úgyhogy nem mindegy, hogy hogyan töltöd el ezt a rengeteg értékes időt. Az értékeidhez igazodó és pozitív hatást kiváltó munka túlmutat önmagadon, hatással lesz a környezetedre is, miközben számodra érdekesebb és értékesebb lesz. Ez önmagában is minőségi változást hozhat a saját és szeretteid életére.  

Bármi is áll a változás hátterében, ez egy kiváló lehetőség arra, hogy mélyebben átgondold, milyen életet és munkát szeretnél valójában.  Ezáltal új lehetőségeket fedezhetsz fel, amelyek új perspektívát is adhatnak, hogy ne csak a munka kontextusára összpontosíts, hanem a teljes életminőségedre is.

Bár garanciát nem tud senki adni az eredményre, mégis jelentősen javíthatod az esélyeid abban, hogy megtaláld a számodra legjobb irányt, ha egy olyan tapasztalt coach támogat, aki maga is jóban van a nagy váltásokkal. Így valószínűleg gyorsabban fogsz célba érni, mintha mindent egyedül csinálnál.

Ha a fentiekből magadra ismersz, akkor én abban tudok segíteni, hogy új, inspiráló lehetőségeket találj és bátor döntéseket tudj hozni ahhoz, hogy olyan munkád legyen, amellyel értéket teremthetsz, azt csinálhasd, amihez a legjobban értesz, és a munkád révén személyes kiteljesedést tapasztalj meg.

Új perspektívák
Bátorság
Értékteremtés

várható eredmények.

A programok  segítenek 

megérteni

a számodra a legnagyobb jelentőséggel bíró célokat, az erősségeidet, amik a legnagyobb motivációs erőforrásaid, valamint professzionális alapértékeidet, amelyek ebben a kombinációban egyediek és segítenek felismerni saját piaci értékedet.

tisztázni

hogy mik a legfontosabb elvárásaid egy következő munkahelyi környezettel kapcsolatban, milyen emberekkel tudsz a legjobban együtt dolgozni, és milyen vállalati kultúra hozza ki belőled a legjobbat.

beazonosítani

olyan számodra jelentőséggel bíró lehetőségeket, új iparágakat, szerepeket vagy projekteket, amelyek összhangban vannak a céljaiddal, értékeiddel és képességeiddel. Így nem kell tovább időt és energiát pazarolnod olyan szerepekre, munkakörökre, amik nem igazán passzolnak hozzád.

időt és pénzt

megtakarítani. A legtöbb ügyfelem az ajánlott programok valamelyike végére megtalálta a számára ideális munkát. Ha jobban megérted magad és van egy jó terved, az hatalmas előnyt jelenthet a munkakeresésben.

megerősíteni

a képességeidbe, tapasztalataidba és érdeklődési körödbe vetett önbizalmadat, így ezeket könnyedén beillesztheted a számodra legmegfelelőbb karrierútba.

eligazodni

a nehéz karrierdöntésekben, például abban, hogy mely lehetőségeket érdemes figyelembe venni vagy milyen irányba érdemes elindulni. A közös munka során sokkal több információd lesz saját magaddal kapcsolatban, ami segít magabiztosan meghatározni a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket.

olyan tervet készíteni

amely épít a képességeidre, tapasztalataidra, időbeosztásodra és anyagi helyzetedre. Egy jól kidolgozott tervvel már magabiztosan tudsz előre lepni a céljaid felé.

Fenntartani a motivációd

még akkor is, amikor legszívesebben feladnád. Az élet egy ilyen fontos időszakában elveszettnek lenni ijesztő és ez valóban frusztráló lehet, de ne feledd, nem kell egyedül megoldanod.

válaszd ki, hogy hogyan kezded el.

Hogyan működik

Egyéni coaching jellegű beszélgetéseken (Zoomon vagy hasonló platformon), egyedi programokon és workshopokon keresztül kínálok támogatást, hogy a frusztráció, kiégés, motivációvesztés vagy unalom helyett új, inspiráló megoldásokat találj a számodra ideális munka kapcsán.  

Álmodj nagyot, legyen egy új stratégiád, és építs olyat, ami jobban szolgál téged. Közös munkánk során olyan akciótervet fogsz tudni összeállítani, amely megfelel a saját ritmusodnak és időbeosztásodnak, hogy biztonságban tudd elérni a célodat.

Ha már tudod, hogy milyen támogatás lenne a legmegfelelőbb számodra, akkor válassz az alábbi programok közül. Ha nem vagy biztos benne, akkor beszéljünk róla. Írj e-mailt, vagy jelentkezz egy ingyenes 30 perces konzultációra.

elégedett ügyfelek

Megszakítás