Skip to content

építs az erősségeidre.

Fedezd fel mindazt, amitől motiváltabb, elégedettebb és eredményesebb lehetsz a munkádban vagy a vállalkozásodban.

2 órás coaching szemléletű program a legfontosabb erősségeid feltérképezésére, hogy hogyan használd ezeket a mindennapokban, és egy új szemlélet, hogy miért érdemesebb az erősségeidet fejleszteni a gyengeségeid helyett.

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor annak több oka is lehet, és ebben a 2 órás programban az egyik legvalószínűbb ok mentén ajánlok új perspektívát.

Ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül, hisz a Gallup Inc. kutatásai szerint világviszonylatban a munkavállalók 87%-a nem elkötelezett a munkája iránt, vagyis nem motivált abban, amit csinál, és ez a személyes hatékonyságon, elégedettségen kívül negatívan hat a vállalati teljesítményre is.  

A világon elterjedt az a tévhit, hogy akkor lesz valaki motivált és elkötelezett a munkája iránt, illetve akkor lesznek a vállalatok is eredményesek és sikeresek, ha sikerül a dolgozók hiányosságait kijavítani.

Az iskolától a nyugdíjig sokkal több időt és pénzt áldozunk a gyengeségeink javítgatására, mint erősségeink fejlesztésére.

A megoldás azonban nem a hiányosságok kijavításában van.

A Gallup Inc. nemzetközi kutatásai szerint viszont akkor nő a hatékonyság, a motiváció és az elkötelezettség, ha mindenki olyan munkát végez, amihez veleszületett tehetsége van, illetve ahol a saját erősségeit tudja kamatoztatni.

Ezek a kutatások azt mutatják, hogy azok a munkavállalók, illetve vezetők, akik be tudják azonosítani az erősségeiket, és tudatosan használják is őket:

Ez azt jelenti, hogy az tud a munkájában kiemelkedő teljesítményt nyújtani, aki nem a hiányosságait fejleszti, hanem azt, amiben eleve jó.

A Gallup Inc. munkatársai több évtizedes kutatások alapján arra jutottak, hogy a legsikeresebb emberekben egy dolog közös:

Az erősségeikre fókuszálnak, a gyengeségeiket pedig kordában tartják.

 

"Mi történne, ha azt tanulmányoznánk, hogy mi a jó az emberekben, ahelyett, hogy arra összpontosítunk, hogy mi a rossz bennük?"

Donald O. Clifton

a szándék 

Mit ad Neked ez a program?

Két óra alatt nem fogjuk a világot megváltani, ilyet nem ígérhetek sajnos, akármennyire is szeretnék, de a következőket vállalom:

elégedett ügyfelek

így dolgozunk együtt.

Hogy működik? 

Miután regisztráltál a programra, küldök egy számlát a program díjáról. Az átutalást követően elküldöm a további részleteket, és megállapodunk abban, hogy mikor találkozunk valamelyik online platformon. 

A program az alábbiakat tartalmazza: 

    • 1 x 120 perces egyéni coaching ülést (online platformon, a saját otthonod kényelméből)
    • Egy világszerte 30 millió ember által kitöltött kérdőívet, mely az 5 legfontosabb erősségedet mutatja meg, valamint a hozzá tartozó leírásokat.
    • Személyre szabott tervet, hogy hogyan tudod legjobban használni ezt a tudást ahhoz, hogy a munkád örömtelibb legyen. 

a program díja.

igaz történetek.

Kiemelt Írások

alapértékek

ENGEDÉLY A TÚLÉLÉSRE

A tavaszi határlezárások után a világ több országa is, ahol a nemzetközi turizmusnak jelentős szerepe van az éves GDP-ben, június végére úgy döntött, hogy megnyitja határait az odalátogatók előtt.

Így

Tovább
christmas tree, decoration, holiday-6891312.jpg
célkitűzés

EZ IS EGY SZÉP AJÁNDÉK

Pont így voltak nekem is klassz terveim erre az évre. 😊

De sajnos vannak azok a történések, amik felülírnak minden létező tervet, amik általában valamilyen durva krízishelyzet formájában omlanak ránk.

Tovább

kezdjük el a beszélgetést.

Kérdésed van a programmal kapcsolatban, amire nem találtál választ ezen az oldalon? Tedd fel és igyekszem mielőbb válaszolni. 

Megszakítás