Skip to content


Kiút a káoszból

Intenzív 3 hónapos személyre szabott program, mely végére új lehetőségekkel és egy motiváló, kézzelfogható stratégiával leszel gazdagabb. Ezáltal a fárasztó, demotiváló munkád, vállalkozásod számodra ideálissá tudod alakítani.

„Ha el sem kezded, akkor biztosan nem fog sikerülni.” – Seth Godin

Neked is az alábbi gondolatok okoznak álmatlan éjszakákat már egy jó ideje?


Létezik arra megoldás, hogy jobban érezd magad az életed egyik legfontosabb időtöltésében: a munkádban.

Tudok segíteni. Én is bejártam ezt az utat.

Szeretnéd, ha

Az első lépés a tisztánlátás.

Ez a program abban segít, hogy legyen egy tiszta képed az általad ideálisnak tartott munkáról vagy vállalkozásról, hogy ráláss az alapvető erőforrásaidra, és hogy találj néhány egyértelmű lépést, amelyek segítenek elindulni az általad vágyott irányba.

 

A 3 hónapos program során ilyen eredményekre számíthatsz:

Az általad kitűzött cél alapján, figyelembevéve a tapasztalataidat és a jelenlegi helyzeted, közösen fogunk megalkotni egy személyre szabott tervet, amin a 3 hónap alatt dolgozunk. Sokszor foglak kizökkenteni a komfortzónádból, hogy észre tudj venni új lehetőségeket, de közben végig ott leszek és támogatlak, hogy ezekre megfelelő stratégiát tudj építeni.

A közös munkánk során nem csak coachként támogatlak, hanem mindazzal a tapasztalatommal, amit munkavállalóként különböző nemzetközi és magyar vállalatoknál szereztem, illetve vezetőként és vállalkozóként. Van abban is gyakorlatom, hogy hogy alakítsam a munkámat olyanná, ami passzol az életstílusomhoz és a kalandvágyamhoz.  

Néhányan, akik már változtattak

"Már az első találkozásnál éreztem a másik emberre irányuló nagybetűs figyelmet és tiszteletet, magam is meglepődtem a beszélgetés közben kavargó emlékek, érzések felszínre törésétől. Nagyszerű versek, tinédzserkori fogadalmak, különleges találkozások hangulata idéződött fel ismét a rövid, mindennapos üzleti megbeszélés alatt.

Akkor még nem tudtam Éváról, hogy coach, nem tudtam, hogy tapasztalt vállalkozó… és hogy hamarosan nekem is segíteni fog visszatérni saját hiteles utamra. Ha fontos Neked, hogy belül mindig az akarat és a képzelőerő, a jókedv és a kalandvágy győzedelmeskedjen, jó helyen jársz…”

“Azért fordultam coachhoz, mert tanácstalan voltam karrieremmel, magammal kapcsolatosan. A coaching segített abban, hogy erősségeimet előtérbe helyezzem és azokra összpontosítva keressem az utat. A folyamat alatt nagyon tetszett Éva hozzáállása, valódi összpontosítása a céljaimmal kapcsolatosan. A folyamat végére előtérbe helyeztük az erősségeimet, és jobban éreztem magam minden beszélgetés után. Több lett a lelkesedésem, hogy belekezdjek dolgokba. A coach nagyon felkészült, összpontosított a különböző témákra, tetszett az összefoglalás minden szekció végén.”

Mit tartalmaz a 3 hónapos program?

Néhány jel arra, hogy ez a program Neked való

A 3 hónapos program díja

160.000 Ft

Úgy érzed nem vagy a helyeden? De fogalmad sincs merre indulj el? Töltsd le az útmutatót:

7 LÉPÉS, AMI SEGÍT A TISZTÁNLÁTÁSBAN

Megszakítás