Skip to content

QUICK FIX - GYORS MEGOLDÁS.

2 órás intenzív támogatás, amikor gyors megoldásokra van szükséged egy, a munkáddal kapcsolatos konkrét problémára, hogy meg tudd hozni a legfontosabb döntéseket és fókuszálni tudj a következő lépésekre.

Általában nincsenek gyors megoldások, amikor változásra van szükség. Néha azonban, ha egy problémát más szemszögből kezdünk el nézni, vagy kapunk a helyzettel kapcsolatban néhány váratlan és rendhagyó kérdést, akkor az így szerzett új nézőpont jelenthet átmenetileg megoldást.

Amikor a munkád kapcsán váratlan kihívással szembesülsz, előfordulhat, hogy elveszettnek és tehetetlennek érzed magad. Talán pánikba is esel. Fogalmad sincs, hogy mi a teendő, és nem látsz semmilyen lehetőséget a megoldásra. Arra van szükséged, hogy a pánik helyett nagyon gyorsan azt érezd, hogy a te kezedben van az irányítás, hogy tudd mi a következő lépés és hogy képes legyél magabiztosan cselekedni.

Ez a 2 órás intenzív program abban segít, hogy nézőpontot válts, feltedd magadnak a megfelelő kérdéseket, és újra kapcsolatba kerülj a valósággal. A közös munka után magabiztosabbnak, nyugodtabbnak fogod magad érezni, és képes leszel az adott helyzetben a legjobb döntéseket meghozni, valamint a legmegfelelőbb erőforrásaidat mobilizálni.

"Ha azt csinálod, amit eddig is csináltál, azt fogod kapni, amit eddig is kaptál."

Seth Godin

a kihívás

ez a program neked szól, ha:

  • a munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatos váratlan esemény miatt úgy érzed, hogy lefagytál, pánikba estél, vagy túl sok mindent akarsz egyszerre csinálni,
  • képtelen vagy kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés,
  • kapkodsz és túlterheled magad mindenféle teendővel,
  • vagy úgy teszel, mintha mi sem történt volna,
  • magányosnak érzed magad, és azt gondolod, hogy nincs senki, aki segíthetne.

elégedett ügyfelek

így dolgozunk együtt.

Mit Tartalmaz A Program?

 • Ez egy 2 órás stratégiai ülés Zoom-on vagy hasonló platformon.
  • Személyre szabott feladatok, amelyek segítenek a célod elérésében.

Kezdj el megoldásokat keresni most.

a program díja.

290 EUR*

*Előre fizetéssel egy összegben.

igaz történetek.

Változásról és döntésekről

alapértékek

ENGEDÉLY A TÚLÉLÉSRE

A tavaszi határlezárások után a világ több országa is, ahol a nemzetközi turizmusnak jelentős szerepe van az éves GDP-ben, június végére úgy döntött, hogy megnyitja határait az odalátogatók előtt.

Így

Read More »
christmas tree, decoration, holiday-6891312.jpg
célkitűzés

EZ IS EGY SZÉP AJÁNDÉK

Pont így voltak nekem is klassz terveim erre az évre. 😊

De sajnos vannak azok a történések, amik felülírnak minden létező tervet, amik általában valamilyen durva krízishelyzet formájában omlanak ránk.

Read More »

kezdjük el a beszélgetést.

Kérdésed van a programmal kapcsolatban, amire nem talált választ ezen az oldalon? Tedd fel és igyekszem mielőbb válaszolni. 

Megszakítás