Skip to content

QUICK FIX - GYORS MEGOLDÁS.

2 órás intenzív támogatás, amikor gyors megoldásokra van szükséged egy, a munkáddal kapcsolatos konkrét problémára, hogy meg tudd hozni a legfontosabb döntéseket és fókuszálni tudj a következő lépésekre.

Általában nincsenek gyors megoldások, amikor változásra van szükség. Néha azonban, ha egy problémát más szemszögből kezdünk el nézni, vagy kapunk a helyzettel kapcsolatban néhány váratlan és rendhagyó kérdést, akkor az így szerzett új nézőpont jelenthet átmenetileg megoldást.

Amikor a munkád kapcsán váratlan kihívással szembesülsz, előfordulhat, hogy elveszettnek és tehetetlennek érzed magad. Talán pánikba is esel. Fogalmad sincs, hogy mi a teendő, és nem látsz semmilyen lehetőséget a megoldásra. Arra van szükséged, hogy a pánik helyett nagyon gyorsan azt érezd, hogy a te kezedben van az irányítás, hogy tudd mi a következő lépés és hogy képes legyél magabiztosan cselekedni.

Ez a 2 órás intenzív program abban segít, hogy nézőpontot válts, feltedd magadnak a megfelelő kérdéseket, és újra kapcsolatba kerülj a valósággal. A közös munka után magabiztosabbnak, nyugodtabbnak fogod magad érezni, és képes leszel az adott helyzetben a legjobb döntéseket meghozni, valamint a legmegfelelőbb erőforrásaidat mobilizálni.

"Ha azt csinálod, amit eddig is csináltál, azt fogod kapni, amit eddig is kaptál."

Seth Godin

a kihívás

ez a program neked szól, ha:

  • a munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatos váratlan esemény miatt úgy érzed, hogy lefagytál, pánikba estél, vagy túl sok mindent akarsz egyszerre csinálni,
  • képtelen vagy kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés,
  • kapkodsz és túlterheled magad mindenféle teendővel,
  • vagy úgy teszel, mintha mi sem történt volna,
  • magányosnak érzed magad, és azt gondolod, hogy nincs senki, aki segíthetne.

elégedett ügyfelek

így dolgozunk együtt.

Mit Tartalmaz A Program?

 • Ez egy 2 órás stratégiai ülés Zoom-on vagy hasonló platformon.
  • Személyre szabott feladatok, amelyek segítenek a célod elérésében.

Kezdj el megoldásokat keresni most.

a program díja.

290 EUR*

*Előre fizetéssel egy összegben.

igaz történetek.

Változásról és döntésekről

célkitűzés

TE ÉPPEN MIT HALOGATSZ?

TE ÉPPEN MIT HALOGATSZ? Egy év múlva ilyenkor, azt fogod kívánni, hogy bárcsak elkezdted volna ma. Karen Lamb Amikor kiköltöztem Barcelonába, naponta volt 50 ötletem azzal kapcsolatban, hogy mit fogok

Read More »
alapértékek

TE MINEK ÖRÜLNÉL VALENTIN-NAPON?

TE MINEK ÖRÜLNÉL VALENTIN-NAPON? Időt kell arra találnunk, hogy megálljunk és köszönetet mondjunk azoknak az embereknek, akik hatással vannak az életünkre. John F. Kennedy 10 éves voltam amikor Nigériába költöztünk.

Read More »

MENNYIBE KERÜL A KIÉGÉS?

Mennyibe kerül a kiégés? A kiégés tartós vagy ismételt emocionális terhelés eredménye más emberekért való hosszú távú, intenzív erőfeszítéssel összefüggésben. Ditsa Kafry – 1981 Ez a cikk most hosszú lesz,

Read More »

kezdjük el a beszélgetést.

Kérdésed van a programmal kapcsolatban, amire nem talált választ ezen az oldalon? Tedd fel és igyekszem mielőbb válaszolni. 

Megszakítás