Skip to content

QUICK FIX - GYORS MEGOLDÁS.

2 órás intenzív támogatás, amikor gyors megoldásokra van szükséged egy, a munkáddal kapcsolatos konkrét problémára, hogy meg tudd hozni a legfontosabb döntéseket és fókuszálni tudj a következő lépésekre.

Általában nincsenek gyors megoldások, amikor változásra van szükség. Néha azonban, ha egy problémát más szemszögből kezdünk el nézni, vagy kapunk a helyzettel kapcsolatban néhány váratlan és rendhagyó kérdést, akkor az így szerzett új nézőpont jelenthet átmenetileg megoldást.

Amikor a munkád kapcsán váratlan kihívással szembesülsz, előfordulhat, hogy elveszettnek és tehetetlennek érzed magad. Talán pánikba is esel. Fogalmad sincs, hogy mi a teendő, és nem látsz semmilyen lehetőséget a megoldásra. Arra van szükséged, hogy a pánik helyett nagyon gyorsan azt érezd, hogy a te kezedben van az irányítás, hogy tudd mi a következő lépés és hogy képes legyél magabiztosan cselekedni.

Ez a 2 órás intenzív program abban segít, hogy nézőpontot válts, feltedd magadnak a megfelelő kérdéseket, és újra kapcsolatba kerülj a valósággal. A közös munka után magabiztosabbnak, nyugodtabbnak fogod magad érezni, és képes leszel az adott helyzetben a legjobb döntéseket meghozni, valamint a legmegfelelőbb erőforrásaidat mobilizálni.

"Ha azt csinálod, amit eddig is csináltál, azt fogod kapni, amit eddig is kaptál."

Seth Godin

a kihívás

ez a program neked szól, ha:

  • a munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatos váratlan esemény miatt úgy érzed, hogy lefagytál, pánikba estél, vagy túl sok mindent akarsz egyszerre csinálni,
  • képtelen vagy kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés,
  • kapkodsz és túlterheled magad mindenféle teendővel,
  • vagy úgy teszel, mintha mi sem történt volna,
  • magányosnak érzed magad, és azt gondolod, hogy nincs senki, aki segíthetne.

elégedett ügyfelek

így dolgozunk együtt.

Mit Tartalmaz A Program?

 • Ez egy 2 órás stratégiai ülés Zoom-on vagy hasonló platformon.
  • Személyre szabott feladatok, amelyek segítenek a célod elérésében.

Kezdj el megoldásokat keresni most.

a program díja.

290 EUR*

*Előre fizetéssel egy összegben.

igaz történetek.

Változásról és döntésekről

change of perspective

TE MAGAD VAGY AZ AJÁNDÉK

Te magad vagy az ajándék Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott állnak veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem

Read More »
courage

TE ÉSZREVESZED A LEHETŐSÉGEIDET?

Te észreveszed a lehetőségeidet? A múlt, akár a jövő, bizonytalan és csupán a lehetőségek spektrumaként létezik. Stephen Hawking Azt hiszem 2006-ban volt az, hogy végigfutottam a legújabb emaileket, és töröltem

Read More »

kezdjük el a beszélgetést.

Kérdésed van a programmal kapcsolatban, amire nem talált választ ezen az oldalon? Tedd fel és igyekszem mielőbb válaszolni. 

Megszakítás