Skip to content

QUICK FIX - GYORS MEGOLDÁS.

2 órás intenzív támogatás, amikor gyors megoldásokra van szükséged egy, a munkáddal kapcsolatos konkrét problémára, hogy meg tudd hozni a legfontosabb döntéseket és fókuszálni tudj a következő lépésekre.

Általában nincsenek gyors megoldások, amikor változásra van szükség. Néha azonban, ha egy problémát más szemszögből kezdünk el nézni, vagy kapunk a helyzettel kapcsolatban néhány váratlan és rendhagyó kérdést, akkor az így szerzett új nézőpont jelenthet átmenetileg megoldást.

Amikor a munkád kapcsán váratlan kihívással szembesülsz, előfordulhat, hogy elveszettnek és tehetetlennek érzed magad. Talán pánikba is esel. Fogalmad sincs, hogy mi a teendő, és nem látsz semmilyen lehetőséget a megoldásra. Arra van szükséged, hogy a pánik helyett nagyon gyorsan azt érezd, hogy a te kezedben van az irányítás, hogy tudd mi a következő lépés és hogy képes legyél magabiztosan cselekedni.

Ez a 2 órás intenzív program abban segít, hogy nézőpontot válts, feltedd magadnak a megfelelő kérdéseket, és újra kapcsolatba kerülj a valósággal. A közös munka után magabiztosabbnak, nyugodtabbnak fogod magad érezni, és képes leszel az adott helyzetben a legjobb döntéseket meghozni, valamint a legmegfelelőbb erőforrásaidat mobilizálni.

"Ha azt csinálod, amit eddig is csináltál, azt fogod kapni, amit eddig is kaptál."

Seth Godin

a kihívás

ez a program neked szól, ha:

  • a munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatos váratlan esemény miatt úgy érzed, hogy lefagytál, pánikba estél, vagy túl sok mindent akarsz egyszerre csinálni,
  • képtelen vagy kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés,
  • kapkodsz és túlterheled magad mindenféle teendővel,
  • vagy úgy teszel, mintha mi sem történt volna,
  • magányosnak érzed magad, és azt gondolod, hogy nincs senki, aki segíthetne.

elégedett ügyfelek

így dolgozunk együtt.

Mit Tartalmaz A Program?

 • Ez egy 2 órás stratégiai ülés Zoom-on vagy hasonló platformon.
  • Személyre szabott feladatok, amelyek segítenek a célod elérésében.

Kezdj el megoldásokat keresni most.

a program díja.

290 EUR*

*Előre fizetéssel egy összegben.

igaz történetek.

Változásról és döntésekről

célkitűzés

A CSEND HANGJAI

Most nyáron, minden merülés után előre mentem a hajó orrába, és ott maradtam, amíg átálltunk a következő merülőhelyre, vagy amíg vártuk, hogy mindenki visszaérjen a hajóra. Azt éreztem, hogy a

Read More »
felelősség magunkért

A MATRAC TÖRVÉNYE

A MATRAC TÖRVÉNYE Én én vagyok. Te te vagy.Nem azért vagyok ezen a világon, hogy az elvárásaid szerint éljek,és te sem azért vagy ezen a világon, hogy az elvárásaim szerint

Read More »
alapértékek

KIÁLLNI AZ MELLETT, AMI FONTOS​

Kiállni az mellett, ami fontos Nem tudhatjuk előre, hogy amit, ha felvállalunk minden negatív hang, a dolog minden észszerűtlensége ellenére, pont egy követendő példa lesz valaki más számára. Tornallyay Éva

Read More »
célkitűzés

OSZD MEG ÉS……OLDD MEG

Részt veszek egy olyan coach képzésben, ami a pszichodráma eszköztárát használja a coaching folyamatban, és ahogy a drámában, ebben is egy nagyon aktív csoport segíti az ügyfelet eljutni A-ból B-be.

Read More »

kezdjük el a beszélgetést.

Kérdésed van a programmal kapcsolatban, amire nem talált választ ezen az oldalon? Tedd fel és igyekszem mielőbb válaszolni. 

Megszakítás